Οριστική αναβολή στο Λάρισα - ΠΑΟΚ


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Superleague ο Κυριακάτικος αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ αναβάλλεται οριστικά.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Superleague ο κυριακάτικος αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ αναβάλλεται οριστικά.
Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τόσο του ΠΑΟΚ, o οποίoς θα έπρεπε να ταξιδέψει στην Λάρισα αύριο ενόψει ενός αγώνα ο οποίος πρακτικά δεν μπορεί να ξεκινήσει, όσο και των διαιτητών αυτής της αναμέτρησης, η Super League αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης.

Οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δυσμενείς στην θεσσαλική πόλη τις τελευταίες ημέρες, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται αρκετούς βαθμούς υπό του μηδενός και το γήπεδο της ΑΕΛ,καλυμμένο από 30 πόντους χιόνι.

Η Ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 13.01.2017 επιστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., με την οποία μας κοινοποιήθηκε έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας που εισηγείται τη μη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ. και λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων ο αγώνας Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 11ης  Αγωνιστικής, αναβάλλεται και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας».  

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια