Τι απάντησε ο Κουλούρης για τις χαμένες ευκαιρίες!


Ο Ευθύμης Κουλούρης προσπάθησε να δώσει εξήγηση στο άσχημο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, με τον Ελληνα επιθετικό να στέκεται στις χαμένες ευκαιρίες.

Ο Ευθύμης Κουλούρης προσπάθησε να δώσει εξήγηση στο άσχημο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, με τον Ελληνα επιθετικό να στέκεται στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Αυτή η ήττα είναι απρόσμενη για εμάς. Με όλες τις ευκαιρίες που κάναμε και με την γενικότερη εικόνα μας στο γήπεδο, δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μια κακή ήττα, αρχίζουμε άσχημα την χρονιά στην Τούμπα και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για αυτό μέσα στα αποδυτήρια. Δεν το περιμέναμε με την ροή του αγώνα, αλλά συνεχίζουμε»

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: «Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις με σωστό τρόπο, από την άμυνα προς την επίθεση. Όλοι μας είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να κάνουμε γκολ. Το αποτέλεσμα είνα αυτό που μετράει όμως και αυτή η ήττα δεν αρέσει σε κανέναν».

Για το... φρένο στο σερί του ΠΑΟΚ τελευταία: «Θέλαμε πάρα πολύ την νίκη γιατί στα τελευταία παιχνίδια ήμασταν όντως καλοί, ανεβήκαμε στον βαθμολογικό πίνακα γιατί δεν είχαμε αρχίσει καλά».

Για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες: «Οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν και τις δυο ομάδες, αλλά και το γήπεδο. Δεν θέλω να βρω δικαιολογία σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος και δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε γιατί έχουμε αγώνα σε τρεις μέρες».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, πρέπει να ηρεμήσουμε, να δούμε τι δεν πήγε καλά και από αύριο να δούμε πως θα βελτιωθούμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown