Χορεύοντας στον βούρκο!


Ο παθιασμένος για Κύπελλο ΠΑΟΚ, έπαιξε ωραία μπάλα πάνω στο βούρκο και μετουσίωσε την καλή εμφάνιση με διπλό πρόκρισης (0-2) επί του Παναιτωλικού.

Στο βροχερό Αγρίνιο και σε ένα δύσκολο τερέν, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό με γκολ των Κίτσιου και Κλάους (πέναλτι) και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου, ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Για περίπου 70 λεπτά το ματς ήταν ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους (πιο καθαρή του ΠΑΟΚ με το τετ-α-τετ του Κουλούρη), αλλά τον Δικέφαλο στο τέλος να δείχνει χαρακτήρα και να "καθαρίζει" το ματς απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που προδόθηκε και από την κόπωση. Οι φίλοι των Αγρινιωτών πάντως στο τέλος φώναζαν "αλλιώς ονειρευόμαστε τον Παναιτωλικό"...

Στο 77` ο Λέοβατς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, ο Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να διώξει και ο Κίτσιου με προβολή έκανε το 0-1!

Στο 83` ο Μυστακίδης έκανε καθαρό πέναλτι στον Μυστακίδη και ο Κλάους το μετέτρεψε σε γκολ, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 0-2 και να "καθαρίζει" και με το ματς, αλλά εκτός απροόπτου και με την πρόκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos