Μίχελ: «Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα, ο Ροντρίγκες θέλει Γαλατά»


Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ με δηλώσεις του στην Τουρκία τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Δικεφάλου και της Γαλατάσαραϊ για τον Γκάρι Ροντρίγκες συνεχίζονται, προσθέτοντας πως ο παίκτης θέλει να πάρει μεταγραφή.


Κεντρικό θέμα αποτελεί αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ οι συζητήσεις με τη Γαλατάσαραϊ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, με τον άσο του «Δικεφάλου» να θέλει να πάρει μεταγραφή και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον τουρκικό σύλλογο.

Σε δηλώσεις του στην Τουρκία, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ τόνισε ότι ο «Δικέφαλος» δεν έχει φτάσει ακόμα σε συμφωνία με τη Γαλατά, και πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Δεν είναι μία εξέλιξη που περιμέναμε και δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με τη Γαλατασαράι, αλλά είμαστε σε ένα κομβικό στάδιο. Η περίπτωση του Γκάρι δεν μας αφορά μόνο από τη χρηματοοικονομική της σκοπιά, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς, τον οποίο δε θέλουμε να χάσουμε. Περιμένουμε τον ιδιοκτήτη κ. Σαββίδη, τον ατζέντη του παίκτη και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε», ανέφερε ο Μίχελ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής πρόσθεσε πως πρόθεση του Ροντρίγκες είναι να πάρει μεταγραφή για τη Γαλατάσαραϊ, επισημαίνοντας πως η τουρκική ομάδα θέλει πολύ να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

«Ο παίκτης θέλοντας να είναι ξεκάθαρος δείχνει ότι ενδιαφέρεται να παίξει στη Γαλατασαράι, είναι μία νέα πρόκληση για την καριέρα του, μία νέα ευκαιρία. Σας ανέφερα και πριν, δεν είναι μόνο τα χρήματα που παίζουν ρόλο, βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και ο Ροντρίγκες είναι ένας παίκτης-κλειδί για εμάς. Θα προτιμούσαμε να εξετάσουμε μία πρόταση για εκείνον το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Γκάρι τράβηξε τα βλέμματα ενός μεγάλου κλαμπ όπως η Γαλατασαράι γιατί είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική και πολλές δυνατότητες. Η τελευταία λέξη του ιδιοκτήτη μας κ. Σαββίδη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Η Γαλατασαράι έχει μία αρκετά καλή προσέγγιση στο θέμα του Γκάρι και φαίνεται ότι οι συνθήκες είναι θετικές, με την τουρκική ομάδα να θέλει τόσο πολύ να αποκτήσει τον παίκτη. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK