Με στόχο προβάδισμα πρόκρισης στο Αγρίνιο


Να ζεστάνει τον κόσμο του θέλει σήμερα (11/1, 17:15,) ο ΠΑΟΚ κάνοντας το πρώτο βήμα για τους «8» του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στους «8» του Κυπέλλου φιλοδοξεί να κάνει σήμερα στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Δικέφαλος λίγες μέρες μετά την ήττα-σοκ από τον ΠΑΣ  θέλει να «επιστρέψει» στα θετικά αποτελέσματα και να «ζεστάνει» τον κόσμο του. Αλλωστε ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πρωταρχικός στόχος για τον ΠΑΟΚ και για αυτό σε αντίθεση με τους αγώνες της φάσης των ομίλων, ο Ιβιτς καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα έστω και αν δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Μάτος και Κάμπος. Ο Παναγιώτης Γλύκος για πρώτη φορά φέτος θα είναι σε αγώνα Κυπέλλου με τον Λέοβατς στα αριστερά και τον Κίτσιου στα δεξιά. Ο Κρέσπο με τον Βαρέλα θα είναι στο κέντρο της άμυνας ενώ τη θέση του «εξαριού» διεκδικεί ο Κάτσε από τον Κάνιας. Ο Τσίμιροτ με τον Μπίσεσβαρ θα είναι πίσω από τον Αθανασιάδη που έχει το προβάδισμα για την κορυφή με τους Πέλκα και Περέιρα να είναι στα άκρα. Ως εναλλακτική λύση για το άκρο της επίθεσης είναι και ο Μυστακίδης ενώ θυμίζουμε ότι έτοιμος είναι και ο Σάκχοφ που απουσίασε στους τελευταίους αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown