Παπάζογλου: «Εκεί υπερτερεί ο Ουάρντα από τον Ροντρίγκες»


Ο αμυντικός του Παναιτωλικού μίλησε για τον Αιγύπτιο συμπαίκτη του και την πιθανή μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5.

Ο αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου μίλησε για τον Αμρ Ουάρντα και την πιθανή μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε για:
- τον Ουάρντα: «Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής. Λόγω τεχνικής ξεχώρισε σε πολλά παιχνίδια στην ομάδα μας. Είναι μια καλή επένδυση για τον ΠΑΟΚ, δεν δημιουργεί προβλήματα και είναι και μια καλή κίνηση και για το μέλλον».

- το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά: «Σίγουρα μπορεί. Ο Παναιτωλικός δεν έχει τη δυναμική του ΠΑΟΚ αλλά ο Ουάρντα μπορεί να βοηθήσει, ξεχώριζε και έπαιρνε παιχνίδια σε εμάς».

- τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Ουάρντα: «Είναι καλός στο "ένας εναντίον ενός", συμμετέχει και στο αμυντικό κομμάτι, τα δίνει όλα για την ομάδα που αγωνίζεται και είναι πολύ σωστή η κίνηση που θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Και άργησε να τον πάρει».

- τη σύγκριση Ροντρίγκες και Ουάρντα: «Είναι "φωτοβολίδα" ο Ροντρίγκες αλλά είχε ένα θέμα με τα τελειώματα των φάσεων. Ο Ουάρντα τελειώνει καλύτερα τις φάσεις, είναι πιο αποτελεσματικός και στο "ένας εναντίον ενός". Ο Ροντρίγκες είχε ταχύτητα ενώ ο Ουάρντα υπερτερεί σε τελειώματα και τεχνική».

- τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια: «Είναι καλό παιδί, δε δημιουργεί προβλήματα, είναι ευχάριστος με όλους και μιλά με όλους».

- την πορεία της αποθεραπείας του: «Έχω τέσσερις μήνες ακόμη εκτός και βλέπουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown