«Κατά 90% στη Γαλατάσαραϊ ο Ροντρίγκες»


Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Γαλατάσαραϊ και οι Τούρκοι αναφέρουν πως η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί κατά 90%.

Από χθες ρεπορτάζ στην Τουρκία είχαν αναφέρει πως ο Γκάρι Ροντρίγκες τα έχει βρει σε όλα με τη Γαλατάσαραϊ για τη μεταγραφή του στον τουρκικό σύλλογο, και πως το μόνο που απέμενε ήταν να επιτευχθεί συμφωνία και μεταξύ της Γαλατά και του ΠΑΟΚ για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων βρίσκονται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τη Sabah η Γαλατά έχει φτάσει την πρότασή της στα 2 εκατομμύρια ευρώ συν 500,000 ευρώ μπόνους για την απόκτηση του άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Όπως επισημαίνει η τουρκική εφημερίδα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αξιώνει 4 εκατομμύρια ευρώ, που αποτελεί το ποσό της ρήτρας, τη στιγμή που ο ίδιος ο Ροντρίγκες φέρεται να πιέζει ώστε να προχωρήσει το θέμα της μετακίνησής του στη Γαλατάσαραϊ.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο Ροντρίγκες αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο σε πρόταση που του έγινε και φέρεται να έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Θέλω να πάω στη Γαλατάσαραϊ».

Η Sabah μάλιστα επικαλούμενη πηγές κοντά στον σύλλογο του ΠΑΟΚ προσθέτει πως η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατά συγκεντρώνει 90% πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK