Ερχεται Τούμπα ο Σέρβος φορ με 3 εκατ. ευρώ


Ο Πρίγιοβιτς αναμένεται να αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ μετά τον Τάισον.

Πλήρης συμφωνία με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του 26χρονου Σέρβου (με Ελβετικό διαβατήριο) επιθετικού Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Αυτό προκύπτει και από όσα ανεπίσημα αναφέρουν εκπρόσωποι του Δικεφάλου, αλλά και σύμφωνα με όσα έγραψαν χθες, αναλυτικά, Σερβικά μέσα ενημέρωσης.
«Ο Πρίγιοβιτς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ», ακόμη και σήμερα, σύμφωνα με τους Σέρβους, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 3 εκα. ευρώ. Στη Λέγκια Βαρσοβίας ο ΠΑΟΚ δίνει 2,2 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο παίκτης θα εισπράξει ετησίως 850.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ουσιαστικά το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 3 εκ. ευρώ και θα είναι το υψηλότερο στην ιστορία του Δικεφάλου.

Συμβόλαιο 2,5 ετώνΓια τον Πρίγιοβιτς οι Σέρβοι (στο Sportska centrala) έγραψαν πως υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ, κάτι που δεν επιβεβαιωνόταν χθες από τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 2,5 ετών, έως το καλοκαίρι του 2019. Οι ετήσιες απολαβές του, που αναφέρθηκαν πριν, θα τον κατατάξουν στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η επιμονή του ΙβιτςΚαθοριστικό ρόλο στην έλευση του Πρίγιοβιτς παίζει ο Βλάνταν Ιβιτς που τον γνωρίζει και εισηγήθηκε την απόκτησή του, γιατί πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά την ομάδα στην επίθεση.

Η πιο ακριβή μεταγραφήΌταν με το καλό ολοκληρωθεί η απόκτησή του, θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, καθώς θα δαπανηθούν περισσότερα και από όσα δόθηκαν για τον Μίλτον Τάισον Νούνιες (επί Γιδόπουλου με μεγαλομέτοχο τον Μπατατούδη).

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown