«Και 2,5 εκατ. να δώσει ο ΠΑΟΚ για Λεονάρντο, θα τα απορρίψουμε»


Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ ξεκαθαρίζει στο SDNA ότι ο Λεονάρντο δεν πρόκειται να πωληθεί τον Ιανουάριο, προσθέτοντας πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του μεταφέρθηκε από τον Ντμίτρι Σέλουκ.

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Παρτιζάν, Λεονάρντο, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ.

Τα δημοσιεύματα από τη Σερβία θέλουν τον παίκτη να έχει ρήτρα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, όπως κατέστησε σαφές ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ, μιλώντας στο SDNA, πιθανότητα να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή τον Ιανουάριο δεν υπάρχει.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον σερβικό σύλλογο, τόνισε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ από τον ατζέντη του Λεονάρντο, τον Ντμίτρι Σέλουκ, προσθέτοντας όμως ότι δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από άνθρωπο του Δικεφάλου ή από τον Βλάνταν Ίβιτς, τον οποίο γνωρίζει καλά.

«Γνωρίζω για όσα έχουν γραφτεί για τον ΠΑΟΚ και τον Λεονάρντο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι με ενημέρωσε ο Ντμίτρι Σέλουκ, ο ατζέντης του Λεονάρντο, και μου μετέφερε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν νομίζω να ισχύει, από τη στιγμή που κανείς από τον σύλλογο δεν έχει κάνει κάποια κρούση. Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον σίγουρα ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολύ καλά, θα με είχε πάρει τηλέφωνο», σχολίασε αρχικά στο SDNAο Ίλιεφ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν αμφισβήτησε την ύπαρξη ρήτρας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που αναφέρουν τα σερβικά δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας πως η Παρτιζάν δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Λεονάρντο τον Ιανουάριο.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τον Λεονάρντο κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αποτελεί τον καλύτερό μας παίκτη, έχει σκοράρει πολλά γκολ τη φετινή σεζόν, και δεν σκοπεύουμε να μπούμε σε διαπραγμάτευση για την πώλησή του. Γι' αυτό μπορώ να διαβεβαιώσω τον οποιονδήποτε. Δεν ξέρω τι λένε για ρήτρα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Έχετε δει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή; Ακόμα και να έρθει μία τέτοια πρόταση τον Γενάρη εμείς θα την απορρίψουμε σίγουρα», υποστήριξε ο Ίλιεφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos