Κυριακίδης: «Σαν να έπαιζε με…12!»


Άλλος ένας αντίπαλος παραδέχεται την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Άλλος ένας αντίπαλος που παραδέχεται την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Κυριακίδης μάλιστα, τόνισε ότι όχι μόνο δεν επηρέασε τον ΠΑΟΚ, η αποβολή, αλλά με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, ήταν σαν να είχε περισσότερους παίκτες!

Για το παιχνίδι είπε:
«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε την αποβολή του ΠΑΟΚ και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο. Δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε, είμαστε μια ομάδα με καινούργιο προπονητή, δε είναι εύκολο να αλλάξουμε κάποια πράγματα από την πρώτη μέρα».

Για το γεγονός ότι πλέον ο Παναιτωλικός πιέζεται στη βαθμολογία:
«Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η απόσταση από τις ομάδες που είναι πιο πίσω μικραίνει. Αυτό δε μας δημιουργεί άγχος. Το στενάχωρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 αλλά είχε τις ευκαιρίες».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον ΠΑΟΚ:
«Αξίζει συγχαρητήρια η ομάδα του ΠΑΟΚ και ο προπονητής. Όταν παίζεις με δέκα παίκτες από το 30’ και κερδίζεις, μόνο συγχαρητήρια μπορείς να δώσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα του προπονητή. Είναι πολύ πειθαρχημένη, ξέρει ο καθένας πολύ καλά το ρόλο του. Το έδειξε και σήμερα. Δεν τους επηρέασε η κόκκινη κάρτα, ίσα-ίσα πήραν μέτρα στο γήπεδο και όχι μόνο δε φαινόταν με δέκα παίκτες, αλλά ήταν σαν να έπαιζε με 12 και 13 παίκτες!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown