Toumba Magazine με Λέο Μάτος και δώρο 10€


Το "Toumba magazine" επανακυκλοφορεί με τον Λέο Μάτος να είναι το κεντρικό πρόσωπο στο εξώφυλλο, ενώ παράλληλα κάθε τεύχος έχει και κουπόνι προσφοράς (10 ευρώ) για την επίσημη εμφάνιση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Είναι από τους παίκτες που μια απλή ματιά στο γήπεδο αρκεί για να συνειδητοποιήσεις την κλάση τους. Συνεπής αμυντικά, κομβικός επιθετικά και με την απαραίτητη προσωπικότητα, ο Λέο Μάτος κλείνει το 2016 ως απόλυτος πρωταγωνιστής. Και εξώφυλλο στο Toumba Magazine.

Ο Βραζιλιάνος είναι το κεντρικό πρόσωπο του έβδομου τεύχους του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ με μια συνέντευξη εφάμιλλη των εντυπωσιακών εμφανίσεών του. Μια συνέντευξη που δεν στέκεται μόνο στην επικαιρότητα, μα αγγίζει άγνωστες πτυχές της ζωής του που δεν ήταν και η πιο εύκολη.

Διαβάστε τη διαδρομή του από τη πιο επικίνδυνη φαβέλα του Ρίο Ντε Τζανέιρο ως τη σιγουριά του ΠΑΟΚ. Για τα… μουγκά τετράωρα δρομολόγια με το λεωφορείο για να κάνει προπόνηση στη Φλαμένγκο, τον ρόλο των γονιών του στην αποφυγή των κινδύνων που παραμόνευαν στη γωνία και το πως τα παιδικά του χρόνια επηρέασαν τον χαρακτήρα του. Επίσης, ο Λέο Μάτος μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Το ξενοδοχείο, τις απαιτήσεις του κόσμου και την πίεση που έχει μάθει ν’ αγαπά έστω κι αν ορισμένοι δεν την αντέχουν.

Το έβδομο τεύχος του Toumba Magazine – όπως και όλα τα προηγούμενα – είναι διαθέσιμο από σήμερα για ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του store.paokfc.gr. Αγοράστε το πρώτοι και θα το λάβετε σπίτι σας με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει και στα PAOK FC Official Stores καθώς και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου της Βόρειας Ελλάδας.

Όλοι οι αναγνώστες του Toumba Magazine θα επωφεληθούν από την ειδική προσφορά 10 ευρώ για την αγορά της ριγέ εμφάνισης του ΠΑΟΚ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ι

Football Science. Από την επιδημία θλάσεων στην διαθεσιμότητα του 99% που κατατάσσει τον ΠΑΟΚ στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στον τομέα της αντιμετώπισης και πρόληψης τραυματισμών. Τι άλλαξε; Το Toumba Magazine αναλύει τα νέα δεδομένα και τις μεθόδους του Δικεφάλου για την καλύτερη αποθεραπεία κι αποκατάσταση σ’ ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ. Μαγικά δεν γίνονται, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια για να μην χάνει τους παίκτες του.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ II

ΠΑΟΚ – Παρτιζάν. Δύο σύλλογοι, μια αδερφική σχέση. Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ με αφορμή το πρόσφατο φιλικό στο Βελιγράδι, γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται τα περιστατικά που έφεραν κοντά τους οπαδούς των δύο ομάδων.

LIFESTORY

Ο Χοσέ Κάνιας πάντα ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Η πραγματοποίηση του στόχου ζωής του δεν ήρθε εύκολα. Διαβάστε από πρώτο χέρι την ιστορία της ζωής του Ισπανού που λύνει και δένει στο χώρο του κέντρου.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο Φακούντο Περέιρα είναι από τους παίκτες που μοιάζουν να γεννήθηκαν για να δημιουργούν απορίες και ν’ ανάβουν συζητήσεις σε αυτοσχέδια ποδοσφαιρικά καφενεία. Εμείς αναλύουμε την ιδιάζουσα περίπτωσή του.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


O Λέο Μάτος δεν είναι ο μοναδικός Βραζιλιάνος που μιλά στο Toumba Magazine. Έχουμε και τον Ντάντε. Μόνο μην τον πείτε «Μέσι του βόλεϊ».

FACT FILE

11 λιγότερο ή περισσότερο άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή και την καριέρα του Στέλιου Μαλεζά .

ΕΝΘΕΤΟ INFOGRAPHIC

Ο ΠΑΟΚ στο Europa League. Στατιστικά, σκόρερ, αποτελέσματα, αντίπαλοι και ό,τι χρειάζεται να έχετε στο αρχείο σας πριν τα ματς με την Σάλκε.

OFF THE PITCH

Ο Βλάνταν Ίβιτς μιλά και περιγράφει το δικό του Βελιγράδι.

TIME MACHINE

Που είναι τώρα οι παίκτες που έπαιξαν στο προηγούμενο φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα;

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ

Ο Γιώργος Κωστίκος περιγράφει τον ΠΑΟΚ ως τρόπο ζωής.

ΝΕΧΤ GENERATION

Ο Αντώνης Σταθόπουλος άφησε την Ολλανδία και την Τβέντε για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τo Toumba Magazine σας δίνει πίσω τα χρήματά σας και με το παραπάνω μέσω της δωροεπιταγής 10 ευρώ για την αγορά της κλασικής ασπρόμαυρης ριγέ εμφάνισης του ΠΑΟΚ από τα PAOK FC Official Stores. Κόψτε το ειδικό κουπόνι, δείξτε το στο ταμείο και κερδίστε 10 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos