Υπό την εποπτεία της θέλει η FIFA τη διαιτησία στην Ελλάδα!


Το SDNA αποκαλύπτει: Εποπτεία στο κομμάτι της διαιτησίας και δεσμεύσεις από τη νέα διοίκηση σε τομείς όπως η πάταξη της διαφθοράς και η «χρηστή διοίκηση», θέλει η FIFA για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ.

Η FIFA έπειτα από περίπου δύο μήνες παρουσίας στην ΕΠΟ και μετά από όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση στις 19/12 θεωρεί ότι οι εκλογές για νέα διοίκηση στην ομοσπονδία μπορούν να γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες εφόσον λυθεί το θέμα των αναντιστοιχιών του αθλητικού νόμου και του καταστατικού της ΕΠΟ, ιδιαίτερα στο θέμα του εκλογικού συστήματος.

Ωστόσο, η πρόθεση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να διατηρηθεί υπό την εποπτεία της το κομμάτι της διαιτησίας, προκειμένου να μην ασκούνται πιέσεις προς την επόμενη διοίκηση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχει λόγο στις επιλογές των προσώπων που θα μπαίνουν στην ΚΕΔ.

Η FIFA από τα πρώτα δείγματα που υπάρχουν θεωρεί ότι το δίδυμο Τριτσώνη – Κουκουλάκη λειτουργεί ανεπηρέαστο και τηρεί ίσες αποστάσεις από όλους με αποτέλεσμα να κερδίζει «ψήφο εμπιστοσύνης» από τον Κουτσοκούμνη.

Στο θέμα της διαφθοράς και της «χρηστής διοίκησης» η FIFA βλέπει ότι η επόμενη μέρα στην ΕΠΟ θα έχει πρόεδρο τον Βαγγέλη Γραμμένο, αφού όπως όλοι ρητά ή άρρητα συνομολογούν, «δεν υπάρχει άλλη παράταξη», όπως φάνηκε και στη ΓΣ της ομοσπονδίας.

Ο Γραμμένος θεωρείται και από τη FIFA έντιμος παράγοντας, o οποίος δεν έχει συνδέσει τ’ όνομά του με αμφιλεγόμενες καταστάσεις και σκάνδαλα. Θα του ζητηθεί ανάλογα χαρακτηριστικά να έχουν και τα πρόσωπα που θα επιλέξει για να στελεχώσουν την νέα ΕΠΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos