«Καλύτερος ΠΑΟΚ χωρίς Τζαβέλλα!»


Τους πάντες… άναυδους άφησε ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς στη συνέντευξη τύπου, τονίζοντας μεταξύ άλλων, και χωρίς να ρωτηθεί σχετικά, πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος πλέον χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γίντριχ Τρπισόβκσι:

Για το αν πέρασαν δίκαια Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ από τον όμιλο:

«Σίγουρα αξίζουν και οι δυο ομάδες την πρόκριση, είχαν πιο σταθερή απόδοση και πιστεύω θα προχωρήσουν και άλλο».

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι μέσα στην έδρα της Σλόβαν:

«Το παιχνίδι στην έδρα μας ήταν κομβικό, παρόλα που δεν ήμασταν χειρότεροι χάσαμε, ο ΠΑΟΚ εξαργύρωσε τότε και τις δυο ευκαιρίες. Ξεκάθαρα σήμερα ο ΠΑΟΚ έλεγχε το κέντρο με καλή απόδοση του Κάμπος και Πέλκα, φανερά έπαιξαν καλύτερα από μας και πήραν δίκαια τη νίκη».

Για το στοιχείο του ΠΑΟΚ που οδήγησε την Σλόβαν σε δυο ήττες από τον Δικέφαλο, είπε:

«Πρώτα από όλα, πιστεύω πως τα δυο παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά. Σήμερα σίγουρα ήταν ξεκάθαρο το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ισχυρός στο κέντρο, ενώ στο πρώτο ματς, ήταν καθαρά θέμα αποτελεσματικότητας σε αντίθεση με εμάς που είχαμε ένα δοκάρι και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω ότι η διαφορά των δυο ομάδων είναι στο κέντρο και στα πλάγια, όπου ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει και παραπάνω στο Europa League αλλά και ποιον παίκτη θα έπαιρνε από τον Δικέφαλο εφόσον μπορούσε:

«Σίγουρα θα έπαιρνα τον Ροντρίγκες, είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, ειδικά με την αποχώρηση του Τζαβέλλα παίζουν καλύτερα αμυντικά και δε δέχονται γκολ! Επίσης επιθετικά είναι πολύ ισχυρός, ειδικά από τα πλάγια, πιστεύω θα τον δούμε στους τελευταίος γύρους του Europa League».

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos