Ροντρίγκες, ο νέος ηγέτης του ΠΑΟΚ

Τόσο στην Βουλγαρία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας, όσο και στην Ισπανία, όπου έπαιξε στην Ελτσε, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και την αγωνιστική αξία του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι επιβεβαιώνει, πλέον, και στην Τούμπα όσους έσταζαν μέλι για την αφεντιά του. Ο Ροντρίγκες εξελίσσεται φέτος σε ηγετική φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ, καλύπτοντας εν μέρει το κενό που άφησε ο Ρόμπερτ Μακ με την αποχώρησή του για την Ζενίτ, τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και στο σκοράρισμα.

Σε τέσσερις μήνες έφτασε τις περσινές του επιδόσεις

Για του λόγου το αληθές θα παραθέσουμε τους αριθμούς του τη φετινή σεζόν και θα τους συγκρίνουμε με την πρώτη του περίοδο στον ΠΑΟΚ. Πέρσι σε 36 παρουσίες έγραψε συνολικά επτά γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος, μέχρι στιγμής, μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της σεζόν, σχεδόν έφτασε τις επιδόσεις του την περασμένη αγωνιστική χρονιά, μετρώντας έξι γκολ και έξι ασίστ, χωρίς ακόμη να έχουμε φτάσει ούτε στα μισά της περιόδου.

Πρώτος σε δύο κατηγορίες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ξεχωρίζει και σε άλλες κατηγορίες μεταξύ των παικτών του Δικεφάλου. Πιο συγκεκριμένα κατέχει την κορυφή στις τελικές προσπάθειες, όσον αφορά το Πρωτάθλημα με 28, ενώ δεύτερος έρχεται ο Κάμπος με 20. Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι και πρώτος στις ασίστ με τέσσερις. Τον ακολουθεί ο Αθανασιάδης με δύο.

Θέλει να βελτιώνεται συνεχώς

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι χαρακτήρας που "σκάει" όταν δεν βοηθάει ουσιαστικά την ομάδα. Οσοι τον ζούσαν από κοντά "μαρτυρούν" ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως στην αρχή της σεζόν έχανε με το τσουβάλι τις ευκαιρίες και ότι πείσμωνε όλο και περισσότερο, λέγοντας συνεχώς ότι θα βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα και πως σιγά σιγά θα έρθουν και τα γκολ. Οπως και έγινε, όντας, πλέον, ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην περίοδο.

Με τη σφραγίδα του στους «32»

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα μεγάλα ματς. Ο Γκάρι Ροντρίγκες, λοιπόν, "συστήθηκε" ως ο νέος ηγέτης του ΠΑΟΚ όταν η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη για πρόκριση στους "32" του Europa League, μετά τις δύο κολλητές ήττες από την Καραμπάκ.

Στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου ανέλαβε δράση, πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με ένα γκολ και μία ασίστ στο εκτός έδρας ματς με τη Φιορεντίνα και με ένα τέρμα κόντρα στην Λίμπερετς, έδειξε στον Δικέφαλο τον δρόμο για τη νοκ άουτ φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ

Μετά τη θητεία του στη Λέφσκι Σόφιας ο Ροντρίγκες ήταν δεδομένο ότι θα έψαχνε το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο ότι τότε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έδειξε η Γουέστ Χαμ, κάτι που είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις του και ο γενικός διευθυντής της βουλγαρικής ομάδας, Αντονι Ζντράντκοφ. "Μια προσφορά έγινε δεκτή χθες το απόγευμα.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από ομάδα της Premier League. Αυτή είναι Γουέστ Χαμ. Τώρα όλα εξαρτώνται από τον παίκτη και τον ατζέντη του. "Τελικά, όμως, ο Ροντρίγκες και ο μανατζέρ του επέλεξαν την Ελτσε και την Primera Division.
 
Τα φετινά γκολ του Γκάρι

08/12/16              Europa League  ΠΑΟΚ - Σλόβαν Λίμπερετς           2-0        

28/11/16              Πρωτάθλημα     ΠΑΟΚ - Ατρόμητος          3-4        

24/11/16              Europa League  Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ         2-3        

16/10/16              Πρωτάθλημα     ΠΑΟΚ - Ηρακλής              1-0        

11/09/16              Πρωτάθλημα     ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός    2-1        

25/08/16              Europa League  ΠΑΟΚ - Ντιναμό Τιφλίδας            2-0

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown