"Επίθεση" στο προφίλ της συζύγου του Βιεϊρίνια


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπαθούν να πιέσουν από την πλευρά τους τον Βιεϊρίνια να επιστρέψει στην ομάδα και επιστράτευσαν μέχρι και το προφίλ της γυναίκας του Πορτογάλου. 


Τα σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν τον Βιεϊρίνια για μία ακόμη φορά να σκέφτεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Βόλφσμπουργκ και ψάχνει να βρει μία ομάδα να αγωνίζεται.

Η ποιότητα του είναι δεδομένο ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδα τον ΠΑΟΚ, όπως και το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του δικεφάλου του Βορρά έχουν μεγάλη αγάπη στον πρώην παίκτη της ομάδας τους.

Αυτή η αγάπη τους οδήγησε στο να βρουν το προφίλ της συζύγου του 30χρονου Πορτογάλου η οποία είναι Ελληνίδα. Το τελευταίο διάστημα η σύντροφος του Βιεϊρίνια, Βάσω Βεργίδου δεν τολμάει να ανεβάσει φωτογραφία με τον άνδρα της και αμέσως οι φίλοι του ΠΑΟΚ σπεύδουν να εκφράσουν την αγάπη τους στον Πορτογάλο.

Μάλιστα, στην τελευταία της φωτογραφία ζήτησε από τους φίλους του "δικεφάλου του Βορρά" να πηγαίνουν στο προφίλ του Πορτογάλου για να στείλουν τα σχόλια τους. "Παιδιά ΤΕΛΟΣ !!! Εδώ είναι το δικό μου το προφίλ και όχι του Βιεϊρίνια !!!!! Φτάνει !" έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε το τελευταίο ποστάρισμα του ζευγαριού και τα σχόλια που υπήρξαν από κάτω.


sport24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK