Ορκισμένοι Μίχελ, Ιβιτς για ποιοτικές μεταγραφές


Δύο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που θα είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά θέλουν να φέρουν στην Τούμπα οι επιτελείς του Δικεφάλου.

 Δύο πρωτοκλασάτους παίκτες, δύο άσους επιθυμούν να φέρουν στην Τούμπα οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ.

Εχει αναφερθεί κατ' επανάληψη στο παρελθόν στο ρεπορτάζ της «Μ» και το επαναλαμβάνουμε ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη από πολλές απόψεις. Ο Λούμπος Μίχελ όμως σε συνεργασία πάντα με τον Βλάνταν Ιβιτς,  θέλουν να φέρουν στην Τούμπα τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα βοηθήσουν άμεσα τον Δικέφαλο. Και τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν μεταγραφές μόνο για το θεαθήναι, αλλά για την ουσία που είναι και το μείζον θέμα στον ΠΑΟΚ αυτή την χρονική περίοδο.

Τα εμπόδια αυτή την μεταγραφική περίοδο για ποιοτικές προσθήκες είναι δεδομένα. Από την μία οι ποιοτικότατοι παίκτες που έχουν συμβόλαια πρέπει να πεισθούν για το περιβάλλον στο οποίο θα έρθουν και, κυρίως, για τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Από την άλλη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι επιφυλακτικοί γι' αυτούς που δεν είχαν τους προηγούμενους μήνες πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους και δεν είχαν γράψει πολλές συμμετοχές. Από εδώ και πέρα, εξάλλου, ο Ιβιτς θα χρειαστεί στην φαρέτρα του μόνο ποιοτικούς - πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα εγκλιματιστούν άμεσα στο σύνολο.  Επαφές γίνονται, κυρίως, για τον φορ και το οχτάρι που θα κάνουν την διαφορά, αλλά μέχρι χθες από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν είχε ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο. Και οι δύο άσοι, εφόσον αποκτηθούν, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι από το πάνω ράφι.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown