Κάνει πίσω για Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός!


Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, δήλωσε πως έχει στα χέρια του προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Μάλιστα, σήμερα το πρωί θεωρούνταν μάλλον «τελειωμένη» η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο δεν αποκλείεται τα δεδομένα να έχουν αλλάξει, κάτι που ίσως και να σημαίνει ότι ο Δικέφαλος μπαίνει ξανά «γερά» στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ιρανού επιθετικού.

Οι Πειραιώτες εδώ και λίγη ώρα έχουν διαψεύσει κάθε μεταγραφικό σενάριο που κυκλοφορεί, τονίζοντας πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης επιθετικού, πολύ δε περισσότερο δεν υπάρχουν «κλεισμένοι» ποδοσφαιριστές. Οπότε για την ώρα υπάρχει διάψευση και για τον Ανσαριφάρντ.

Και κάπου εδώ έρχεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ναι μεν ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο έχει καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Ανσαριφάρντ είναι στις 400.000 ευρώ, ποσό που διαθέτει ο Δικέφαλος. Όμως για να γίνει η μεταγραφή, θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του ο Ιρανός μάνατζερ του παίκτη. Λέγεται πως ζητά συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 750.000 ευρώ. Λεφτά που δεν πρόκειται να δώσει ο ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos