Μαλεζάς σε οπαδούς: «Δώστε μας δύναμη»


Ο έμπειρος αμυντικός και εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μίλησε στους εξαγριωμένους οπαδούς που συγκεντρώθηκαν έξω από το «Μακεδονία Παλλάς»


Εξαγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας και έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς και περίμεναν τα μέλη της αποστολής, έχοντας πληροφορηθεί για την ακριβή ώρα άφιξης της ομάδας.

Οι οπαδοί τα είχαν με όλους ανεξαιρέτως και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως πέταξαν αυγά και γιαούρτια όταν το λεωφορείο της ΠΑΕ στάθμευσε έξω από το ξενοδοχείο. Ο μοναδικός παίκτης που είχε το θάρρος να βγει και να μιλήσει στους 40 και πλέον οπαδούς του Δικεφάλου, ήταν ο Στέλιος Μαλεζάς. Αφού όλοι οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής είχαν μπει στο ξενοδοχείο, ο Μαλεζάς πήρε την πρωτοβουλία. Όταν βγήκε από το ξενοδοχείο και κατευθύνθηκε προς το μέρος των οπαδών, η πρώτη αντίδραση τους ήταν η εξής: «Γιατί ήρθες εσύ; Οι υπόλοιποι που είναι;».

Ο Μαλεζάς απάντησε πως ήθελε να τους μιλήσει με την ιδιότητα του αρχηγού και τους ζήτησε να τον ακούσουν για λίγα λεπτά. Επικρατούσε αναβρασμός καθώς αρκετοί οπαδοί ήταν εκτός εαυτού, κατηγορώντας τους πάντες για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και στην Λεωφόρο. Ο Μαλεζάς είπε ορισμένες κουβέντες, τις οποίες άκουσαν οι συγκεντρωμένους: «Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους. Ξέρουμε πως έχετε δίκιο. Αυτή την στιγμή όμως με το ανάθεμα δεν πρόκειται να κερδίσουμε κάτι. Ειλικρινά, σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Θέλουμε να δώσετε δύναμη στο επόμενο παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Ορισμένοι οπαδοί έλεγαν στον αρχηγό του ΠΑΟΚ: «Είστε χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα, οι Έλληνες και οι ξένοι, δεν μιλάτε μεταξύ σας». Ο Μαλεζάς αντέτεινε: «Δεν είμαστε μαλωμένοι μεταξύ μας. Θέλουμε να βρούμε τρόπους για να επιστρέψουμε στις νίκες». Ο Μαλεζάς δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει την κακή εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν και επανέλαβε αρκετές φορές πως οι παίκτες θέλουν την στήριξη των οπαδών.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos