Ιβιτς: «Θα κάνουμε μάξιμουμ τρεις μεταγραφές»


Στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του στάθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς που έκανε ξεχωριστή αναφορά στα μεταγραφικά ζητήματα του Δικεφάλου, τονίζοντας πως η ομάδα του θα κινηθεί για την απόκτηση, δύο-τριών παικτών!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Βάλαμε αρκετά γκολ, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ημασταν αποτελεσματικοί και αυτό έχει σημασία. Είχαμε και τύχη με ένα γρήγορο γκολ. Η Κέρκυρα αναγκάστηκε να βγει στην επίθεση μας έδωσε χώρους και τελειώσαμε το παιχνίδι αυτό θα έλεγα εύκολα».

Ρωτήθηκε πάλι για το θέμα Τζαβέλλα: «Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα».

Είπε ακόμα: «Συνεχίζουμε και στις τρεις διοργανώσεις. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Κυρίως για τους παίκτες να κάνουν διακοπές με τις οικογένειές τους. Να έρθουν πίσω όλοι γεροί να συνεχίσουμε από εκεί που σταματάμε».


Για το τι κρατάει και τι όχι από το πρώτο εξάμηνο: «Κρατάω τις καλές εμφανίσεις της ομάδας. Είναι κάτι που δεν εύκολο με τόσους νέους παίκτες. Είναι δύσκολο να φτιάξεις ομάδα που θα παίζει καλά και θα έχει αποτελέσματα. Ειδικά όταν έχεις τόσους νέους παίκτες. Αυτό κρατάω όμως, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να κρατήσω την αναποτελεσματικότητα που είχαμε σε πολλά παιχνίδια».

Για το τέταρτο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν δέχεται γκολ: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Αυτό δίνει σιγουριά στην ομάδα. Η ομάδα δουλεύει καλά, είναι συγκεντρωμένη επιθετικά και αμυντικά και δείχνουμε καλό πρόσωπο».

Για τα μεταγραφικά: «Κινούμαστε και έχουμε σχεδιάσει για το που θα ενισχυθούμε. Καλό θα είναι 3 Ιανουαρίου να έχουμε τους παίκτες που θέλουμε. Όμως η μεταγραφική περίοδο κρατάει ένα μήνα. Δε μπορώ να σας πω πότε θα έχουμε νέους παίκτες. Το καλοκαίρι πήραμε πολλούς παίκτες. Εγώ δε ζητάω πολλούς παίκτες. Θέλουμε δύο, τρεις μάξιμουμ παίκτες. Θέλουμε παίκτες με ποιότητα που θα προσφέρουν άμεσα. Αυτές οι μεταγραφές είναι για να βοηθήσουν άμεσα».

Για τον αντίπαλο στην κλήρωση του κυπέλλου: «Οποια ομάδα έρθει θα την αντιμετωπίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα να περάσουμε».

Για τους δανεικούς και τους παίκτες που είναι στον "πάγο": «Θα υπάρξουν παίκτες που θα πάνε δανεικοί να παίζουν. Ισως και κάποιοι όμως να γυρίσουν. Από σήμερα σχεδιάζουμε το τι θα γίνει με αυτούς τους παίκτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos