Κάμπος: «Βγαίνει η δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο»


Η δουλειά που κάνει ο ΠΑΟΚ στις προπονήσεις βγαίνει εσχάτως στο γήπεδο, σύμφωνα με τη δήλωση του Αγκολέζου εξτρέμ Τζάλμα Κάμπος στην κάμερα της Nova μετά την εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Κέρκυρας.

«Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε αυτή την απόδοση. Στα τελευταία παιχνίδια, αυτή η δουλειά μας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, κάναμε και καλά παιχνίδια και πετύχαμε αρκετά γκολ. Η απόδοσή μας ήταν καλή, σημειώσαμε πέντε γκολ αλλά είναι τρεις βαθμοί. Σίγουρα δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την εμφάνιση και τη νίκη, αλλά τελειώνει εκεί.

Ξεκινήσαμε δυνατά όπως πάντα. Μπήκε το γρήγορο γκολ, σημειώσαμε και άλλα τέρματα και μετά το παιχνίδι ήταν ανοικτό με αποτέλεσμα να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Δεν είναι θέμα τύχης, αλλά δουλειάς. Δουλεύουμε αρκετά στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και τις ίδιες εμφανίσεις.

Είναι κάτι ιδιαίτερο που σκόραρα δύο γκολ. Αυτό που μετράει είναι να παίρνουμε τη νίκη. Είναι ωραίο να σκοράρεις, χαίρομαι για τα δικά μου γκολ και για τη νίκη της ομάδας, που είναι και αυτό που μένει. Ελπίζω όπως τελειώσαμε επιτυχημένα με αυτή τη χρονιά, να συνεχίσουμε έτσι και στη νέα χρονιά», ανέφερε o 29χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos