«Εξετάζει Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ»!


Δημοσίευμα της γερμανικής Bild επαναφέρει στην επικαιρότητα το… σταθερό εδώ και καιρό μεταγραφικό σίριαλ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να εξετάζει ξανά την περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το ΠΑΟΚ θρησκεία σας εύχεται καλά Χριστούγεννα!

Όταν η επικαιρότητα του ΠΑΟΚ… βαλτώνει, ο Βιεϊρίνια έρχεται! Σαββατιάτικο δημοσίευμα της γερμανικής Bild το οποίο αναλύει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Βόλφσμπουργκ, επαναφέρει στην επικαιρότητα και το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, «ο ΠΑΟΚ εξετάζει την επιστροφή του πρωταθλητή Ευρώπης Βιεϊρίνια», χωρίς πάντως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που τονίζεται η online έκδοση της εφημερίδας με αφορμή τη μεταγραφή του Ντράξλερ στην Παρί είναι ότι ο 30χρονος Πορτογάλος είναι ένας από τους έξι άλλους ποδοσφαιριστές των «Λύκων» που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να αποχωρήσουν μετά τον 23χρονο διεθνή Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που το όνομα του αγαπημένου στην Τούμπα, Βιεϊρίνια, συνδέεται με μια πιθανή επιστροφή στον «Δικέφαλο του Βορρά», χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια αντίδραση από τον σύλλογο για το σενάριο.

paokplanet

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos