Τι είπε ο Ίβιτς για Μάτος Μπίσεσβαρ, Περέιρα και Χαρίση

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς

Εμφανώς ικανοποιημένος από την επιστροφή της ομάδας του στα θετικά αποτελέσματα ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. Τι είπε ο Σέρβος τεχνικός για τους Μάτος, Μπίσεσβαρ, Περέιρα και Χαρίση.

Αναλυτικά όσα είπε:

''Ο αντίπαλος ήταν οργανωμένος με πέντε και μέχρι και εννιά παίκτες πίσω, άλλαξαν το σύστημα και μας δυσκόλεψαν. Οι στημένες φάσεις μπορούν να ξεκλειδώσουν μια άμυνα και σήμερα αυτό έγινε. Μετά το πρώτο γκολ, είχαμε και περισσότερους χώρους. Και στο πρώτο μέρος είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, που δυστυχώς δεν έγιναν γκολ. Η ομάδα δουλεύει, η ομάδα λειτουργεί. Είιναι πολύ σημαντικό το ότι δεν δεχόμαστε γκολ. Και στα προηγούμενα παιχνίδια, πλην του Ατρομήτου, δεν δεχόμασταν ευκολα γκολ. Η ομάδα δουλεύει καλά, τελευταία είναι πιο καλή στο αμυντικό κομμάτι. Η άμυνα ξεκινά από μπροστά. Το δεύτερο γκολ σήμερα ξεκίνησε από τον Αθανασιάδη, που έκανε άμυνα κοντά στον πάγκο μας''.

Για τις αλλαγές των χαφ: ''Παίζει ρόλο κι ο αντίπαλος. Έχω έξι – επτά παίκτες, είναι κι ο Χαρίσης εδώ, που κάποια στιγμή μπορεί να μπει. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται. Οι παίκτες δουλεύουν, έχουν όρεξη''.

Για τον Χαρίση: ''Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές, είναι έτσι οι συνθήκες, που υπάρχουν και πολλοί παίκτες σε αυτές τις θέσεις, που έχουν κάνει πολλά παιχνίδια, και είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχω παράπονα από τον Χαρίση, σιγά – σιγά θα παίξει κι αυτός. Έχουμε πολλά παιχνίδια, θα έχει ευκαιρίες''.

Για τον Περέιρα: ''Ήταν καλά, αλλά ερχόταν από έναν τραυματισμό. Στις τελευταίες προπονήσεις έκανε προσπάθεια να προλάβει τους άλλους, ήταν λίγο κουρασμένος. Τα αποτελέσματα, που παίρνω, δείχνουν ότι περνά μια περίοδο, που προσπαθεί να καλύψει τα κενά από την απουσία τους. Είναι σε καλό δρόμο, δουλεύει καλά''.

Για τον Μπίσεσβαρ: ''Έκανε ένα καλό παιχνίδι, μπορεί να μας ξεκλειδώσει τέτοιες άμυνες. Πήρε πρωτοβουλίες σήμερα, έχει καταλάβει το ελληνικό ποδόσφαιρο, σιγά – σιγά βελτιώνει κάποια πράγματα''.

Για τον ρόλο του Κρέσπο: ''Ο καθένας όσο περνάνε τα παιχνίδια, δείχνει κάποια πράγματα, που δεν βλέπαμε ως τώρα. Και ο Κρέσπο και ο Βαρέλα ήταν πολύ καλοί. Τους ζητάω όταν υπάρχει χώρος μπροστά, να βοηθούν και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η επίθεση ξεκινάει από τον Γλύκο, τον Κρέσπο και τον Βαρέλα''.

Για τον ρόλο του Μάτος: ''Είναι ένας παίκτης, που βοηθάει πολύ μπροστά, μπορεί να παίξει και σαν δεξιός χαφ. Πάνω απ΄ όλα είναι αμυντικός, και πολλές φορές προσπαθώ να τον ηρεμήσω για να συγκεντρωθεί στη δουλειά του''.

Για τη βαθμολογική συγκομιδή: ''Ο στόχος είναι να κερδίζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Ήμασταν πίσω, είμαστε σε μια θέση, που κανείς μας δεν την δέχεται, κάναμε κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς. Παιχνίδι με παιχνίδι, μπορεί να μας γυρίσει, εκεί που θέλουμε εμείς''.

Για την αυριανή κλήρωση του Europa League: ''Δεν έχω προτίμηση. Στόχος ήταν να προκριθούμε, το πετύχαμε. Όποια ομάδα κι αν έρθει, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους περάσουμε''.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown