Η εκπληκτική δήλωση του Μάτος!


O Λέο Μάτος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, της αγωνιστικής που πέρασε, όταν και πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Πλατανιά. Αφού λοιπόν πήρε το βραβείο του, έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις. Έκπληξη προκάλεσε ο Βραζιλιάνος με όσα είπε για την κόντρα του Δικεφάλου με την Σάλκε.

Ο Μάτος δήλωσε αναλυτικά:

Για το βραβείο:
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω για το βραβείο, όλη την ομάδα. Στους πρώτους έξι μήνες της σεζόν, είχαμε και θετικές και αρνητικές στιγμές. Νομίζω, ότι οι θετικές ήταν περισσότερew. Πλέον εύχομαι να έρθουν μόνο καλές στιγμές.

Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα: «Μιλώντας με τα παιδιά και το τεχνικό τιμ ξέρω ότι θα είναι δύσκολη αντίπαλος η Κέρκυρα. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, γιατί πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους έχουμε ανάγκη για να κάνουνε καλά Χριστούγεννα».

Για την Σάλκε: Παρακολουθώ την Μπουντεσλίγκα. Ξέρω ότι είναι μία δυνατή ομάδα. Έχουμε τις πιθανότητες μας. Πιστεύω πως αν κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, είτε είναι η Σάλκε είτε ακόμη πιο δυνατή ομάδα».

Είχα σημαντικό ρόλο πάντα, στα αποδυτήρια στις ομάδες που ήμουν, στην Ντνίπρο όχι τόσο, διότι είχαμε στην ομάδας ισχυρές προσωπικότητες. Για τον ΠΑΟΚ μπορώ να πω πως είναι νωρίς ακόμη. Εφόσον μείνω παραπάνω καιρό, εδώ μπορούμε να δούμε πως θα εξαρτηθούν τα πράγματα.

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos