Σταφυλίδης: «Εχω προτάσεις από Μίλαν και ΠΑΟΚ»


Ο 23χρονος αριστερός μπακ μίλησε για την κρούση που είχε από τον Δικέφαλο και τους «ροσονέρι». Τι είπε για Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την πόρτα του Κώστα Σταφυλίδη χτύπησε ο ΠΑΟΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ της Άουγκσμπουργκ μίλησε στη «Live Sport» και αναφέρθηκε στην κρούση που του έγινε τόσο από τον Δικέφαλο όσο και από τη Μίλαν, στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε για την Εθνική ομάδα, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους τέσσερις «μεγάλους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταφυλίδης για:

-το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού: «Υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες κρούση από τον ΠΑΟΚ για τον Γενάρη, αλλά θα συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Δεν είναι η ώρα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αν κάποια στιγμή γυρίσω, έχω πει ότι θα είναι για τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου. Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Για τον Ολυμπιακό δεν είχα κάτι πρόσφατα. Το περασμένο καλοκαίρι μου είχε μεταφερθεί απλά ένα ενδιαφέρον, αλλά τίποτα συγκεκριμένο».

-το ενδιαφέρον της Μίλαν: «Με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση... Τι να πω; ΟΚ, ναι ισχύει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι σίγουρο... Έχω συμβόλαιο με την Άουγκσμπουργκ και πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η ομάδα μου. Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου, είναι λεπτό το ζήτημα, θα είναι καλύτερα να ρωτήσετε εκείνον. Εγώ είμαι ευχαριστημένος στην Άουγκσμπουργκ και αυτή τη στιγμή κοιτάω τη δουλειά μου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει».

-το ποσό με το οποίο τον πουλάει η Άουγκσμπουργκ: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν στα 4 εκατομμύρια, αλλά αυτή τη στιγμή με κοστολογεί με πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ».

-την Εθνική και τα επόμενα ματς με Βέλγιο και Βοσνία: «Σίγουρα είναι δύο κομβικά παιχνίδια για το μέλλον μας στον όμιλο και για την προσπάθεια που κάνουμε για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη δεύτερη θέση, κρατάμε τις τύχες στα χέρια μας κι αυτό θέλουμε να εξακολουθήσει να ισχύει και μετά τον Μάρτιο. Το Βέλγιο είναι πολύ δυνατό και ιδιαίτερα στην έδρα του, αλλά η Εθνική έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα. Θα πάμε εκεί για το θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω στο τέλος της διαδρομής να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης. Η ομάδα έχει βελτιωθεί αγωνιστικά, είμαστε πολύ "δεμένοι" στα αποδυτήρια, δεν φοβόμαστε καμία ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα εναπομείναντα παιχνίδια».

-τον Μίχαελ Σκίμπε: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί και αυτό αν μη τι άλλο είναι έργο προπονητή. Ο κ. Σκίμπε θέλει να βοηθάει τους παίκτες και να τους ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Είναι σοβαρός, μεθοδικός και ζητάει απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες. Έχει έρθει αρκετές φορές να με δει σε παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα».

-τους συμπαίκτες στην Εθνική που κάνει περισσότερο παρέα: «Με τον Καπίνο, τον Μάνταλο και τον Βέλλιο. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, από τις μικρές Εθνικές ομάδες».

-τη γνώμη του για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Το θετικό είναι ότι η ομάδα πήρε την πρόκριση στους "32" του Europa League, που είναι πολύ σημαντικό, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω. Περίμενα πολλά περισσότερα από τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν. Σημασία όμως έχουν τα έργα και όχι οι δηλώσεις. Με τις μεταγραφές που έγιναν και το υλικό που έχει η ομάδα, θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα στο πρωτάθλημα».

-τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε: «Η Σάλκε δεν ξεκίνησε καλά την περίοδο, αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι τον Φεβρουάριο θα είναι σε καλή κατάσταση και το ίδιο ελπίζω να συμβεί και με τον ΠΑΟΚ. Αν μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις, θα παώ να δω το παιχνίδι στη Γερμανία».

-την άποψή του για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε ο Παναθηναϊκός, παρά τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι. Το ίδιο και η ΑΕΚ. Ειδικά όμως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν είναι στο επίπεδο που αρμόζει η ιστορία τους. Ο Ολυμπιακός τουλάχιστον καταφέρνει να διατηρεί ένα επίπεδο».

-την ομάδα που του έχει κάνει εντύπωση: «Η κατάσταση της Ξάνθης. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι ψηλά στη βαθμολογία και έχει έναν πολύ καλό και έξυπνο προπονητή».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown