Γιατί ανησυχούν οι οπαδοί της Σάλκε και τι εκνεύρισε τους ΠΑΟΚτσήδες

Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων καθώς και η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις κερκίδες απασχόλησε έντονα τους φιλάθλους των δύο ομάδων

Η κλήρωση έστειλε στο δρόμο του ΠΑΟΚ την Σάλκε για τη φάση των «32» του Europa League με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν αρχίσει ήδη τη μάχη τους.

Οι οπαδοί της Σάλκε  σχολίασαν στο Facebook τη σημερινή κλήρωση της Νιόν που έφερε στο δρόμο της ομάδας τους τον Δικέφαλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εμπλέκονται στη συζήτηση και να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις για το παιχνίδι.

Πεδίο ενδιαφέροντος για τους οπαδούς των δύο ομάδων αποτέλεσαν οι προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων όπου οι Γερμανοί είχαν πάρει την πρόκριση στις λεπτομέρειες στο άδειο γήπεδο της Τούμπας αλλά και οι μεταξύ τους μάχες στις κερκίδες στις προσεχείς αναμετρήσεις.

Στο μυαλό των φίλων του Δικεφάλου υπήρχε έντονη ανησυχία για τις φιλικές σχέσεις των οπαδών της Σάλκε με τους Σκοπιανούς γι' αυτο και υπήρξαν αρκετά υβριστικά posts στα social media ενώ τους φίλους της γερμανικής ομάδας προβλημάτισε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας και αν τελικά θα μπορέσουν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown