«Κλεισμένος ο Λάμπρου, ανακοινώνεται την Πρωτοχρονιά»


Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας και θείος του νεαρού άσου επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο μιλώντας στο Metropolis 95,5.

Για την μεταγραφή του Λάμπρου: «Εγινε μια προσπάθεια και πριν από 6 χρόνια από τον Κώστα Λαγωνίδη για να έρθει τότε στον ΠΑΟΚ από την Κατερίνη αλλά ο πατέρας του είχε δώσει τον λόγο του στον Παναθηναϊκό και ο παίκτης πήγε στην Παιανία. Έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και θα ανακοινωθεί 1 Ιανουαρίου από τον ΠΑΟΚ. Απομένει το τυπικό της διαδικασίας. Όλοι το θέλαμε. Όλοι το προσπαθήσαμε. Είναι ένα μικρό παιδί. Είναι μόλις 19 ετών. Πριν δύο χρόνια δημοσιεύτηκε ένας πίνακας με τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και μόνο ο Λάμπρου υπήρχε από τους Έλληνες. Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα και έγινε προσπάθεια να μείνει μυστικό μέχρι να πέσουν οι υπογραφές αλλά από ότι είδα σήμερα μαθεύτηκε».

Για τη χρονική διάρκεια της μεταγραφής: «Αν δεν κάνω λάθος 3,5 χρόνια».

Για το ενδιαφέρον της Ρόμα: «Το θέμα είναι ότι είχε πάρα πολλές προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ρόμα. Ταξίδεψε ένα Σάββατο στη Ρώμη όπου τους περίμενε ο Χούτος, πέρασε όλες τις εξετάσεις, τον εξέτασαν κομμάτι-κομμάτι, βγήκαν όλες εντάξει και πήγε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε για πέντε χρόνια. Εκείνο το βράδυ, η Ρόμα έχασε 3-0 από την Πόρτο και επειδή έπρεπε να πληρώσει και 300.000 ευρώ και επειδή βρέθηκαν εκτός Champions League, αθέτησαν το συμβόλαιο και εξήγησαν ότι ήταν αδύνατο να τον κρατήσουν. Αυτό έγινε τον Αύγουστο».

Για τα ανταλλάγματα με τον ΠΑΟΚ: «Αυτά θα τα ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ, όχι εγώ».

Τέλος σχολίασε: «Πάει στον ΠΑΟΚ ο οποίος εάν τον φροντίσει και τον αξιοποιήσει θα έχει έναν πολύ μεγάλο παίκτη δικό του στο μέλλον»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos