Μπίσεσβαρ: «Να κάνουμε ένα σερί στο πρωτάθλημα»


Για την πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά και για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά (17:15) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στη κάμερα της NOVA:

Σχετικά με την πρόκριση στους «32» του Europa League, σημείωσε ότι: «Νιώθω καλά και η ομάδα νομίζω το ίδιο. Την Πέμπτη είδαμε έναν άλλον, διαφορετικό ΠΑΟΚ. Πολεμήσαμε και είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πήραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε στους 32 της διοργάνωσης. Αυτό είναι πολύ καλό για όλους. Στο πρωτάθλημα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά σκεφτόμαστε θετικά και βλέπουμε μπροστά. Ελπίζω ότι θα είναι το ξεκίνημα ενός νικηφόρου σερί με 6-7 νίκες. Είναι καλό επίσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι δύο ομάδες είναι στους 32 και ελπίζω να έχουμε μία καλή κλήρωση» .

Ερωτηθείς για το αν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στην κλήρωση της Δευτέρας: «Όχι δεν έχω. Ελπίζω να κληρωθούμε με τον πιο αδύναμο αντίπαλο. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, καθώς προθέτονται και αυτές από το Champions League. Θέλω μία καλή κλήρωση, να παίξουμε καλά και θα δούμε τι θα συμβεί» .

Σχετικά με την παραμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι με την Σλόβαν: «Δεν ξέρω αν βοήθησε. Ο καθένας κάνει την δική του προετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι. Μας άρεσε που ήμασταν όλοι μαζί αν και τέσσερις μέρες είναι πολλές. Το θετικό είναι ότι ήμαστε όλοι μαζί, συγκεντρωμένοι και πήρα αυτό που θέλαμε στο γήπεδο» .

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, υποστήριξε πως: «Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και ξέρουμε ότι όλα είναι δύσκολα. Νομίζω ότι από την εμφάνιση της Πέμπτης πρέπει να κρατήσουμε την πάθος που είχαμε στο παιχνίδι μας, την δύναμη που δείξαμε επιθετικά και να διατηρήσουμε το παιχνίδι με τις πολλές σέντρες. Ο αντίπαλος είναι μία συμπαγής ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos