Ακόμη ένα βραβείο για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός επιβραβεύτηκε από τους φίλους του Δικεφάλου που τον ανέδειξαν ως Fans’ Man of the Match του αγώνα με την Κέρκυρα.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα, που συνοδέυτηκε από ένα πανέμορφο γκολ, επιβραβεύτηκε από τους φίλους του Δικεφάλου που τον ανέδειξαν ως Fans’ Man of the Match.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία του Τζάλμα Κάμπος που έμεινε στη δεύτερη θέση. Ηταν το δεύτερο βραβείο του Μπίσεσβαρ μετά από αυτό του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με ιδανικό τρόπο κατάφερε να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 ο Δικέφαλος, πετυχαίνοντας μία επιβλητική στην Κέρκυρα. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε από το πρώτο δευτερόλεπτο και πέτυχε πέντε γκολ, κατακτώντας το τρίποντο στο νησί των Φαιάκων. Σε μία βραδιά που οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς έπιασαν εξαιρετική απόδοση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, δύο ήταν οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και διεκδίκησαν τον τίτλο του πολυτιμότερου του αγώνα στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Fans’ Man of the Match, Που διεξήχθη στο paokfc.gr και το PAOK FC Official App.


Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συγκέντρωσε το 41,47% και ήταν αυτός που κατέκτησε το βραβείο. Ο Ολλανδός άσος πραγματοποίησε μία γεμάτη εμφάνιση, όντας ο μαέστρος της επιθετικής γραμμής του  Δικεφάλου από τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα, που αναδείχθηκε σε Best Goal της αγωνιστικής και συμμετείχε στις περισσότερες φάσεις που δημιούργησε ο Δικέφαλος στην Κέρκυρα.


Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Τζάλμα Κάμπος με ποσοστό 33,82%. Ο Ανγκολέζος πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ στην φετινή Super League κόντρα στην ΑΟΚ, με ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του Κουτζαβασίλη στο πέναλτι του Αθανασιάδη , και με εξαιρετικό σουτ μετά από γύρισμα του αρχηγού, ενώ έχασε αρκετές ακόμα ευκαιρίες για περισσότερα γκολ».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown