«Κλείνει» Λάμπρου ο ΠΑΟΚ!


Μια ανάσα από τον Λάζαρο Λάμπρου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ίσως και άμεσα η ανακοίνωση της απόκτησης του 19χρονου άσου από τον Ηρακλή. Οι λεπτομέρειες του deal.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Λάζαρος Λάμπρου. Παρά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την ΑΕΚ, τα οποία και διαψεύστηκαν, ο 19χρονος επιθετικός οδεύει προς τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Έκτακτο: Στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο Λάμπρου!

Χθες υπήρξε συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη, Λάμπρου Χούτου, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αναμένεται να ρυθμιστούν σήμερα και αν όλα πάνε καλά μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Ο Ηρακλής θα βάλει στα ταμεία του περίπου 300.000 ευρώ, ποσό που θα διαθέσει άμεσα για ληξιπρόθεσμες οφειλές για να απαλλαγεί από ένα από τα πολλά οικονομικά του βάρη. Έτσι ίσως μπορέσουν οι «κυανόλευκοι» να συγκρατήσουν ένα επερχόμενο κύμα προσφυγών (ήδη Περόνε και Λεοζίνιο είναι στον αέρα), αλλά και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για αδειοδότηση.

Είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να δοθούν από τον ΠΑΟΚ στον Ηρακλή και έμψυχα ανταλλάγματα, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι δεδομένο και όλα είναι ανοιχτά.

Ο Λάμπρου, που είχε αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μετρά φέτος 13 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Ηρακλή, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos