Σαββίδης: «Ψάχνουμε δύο αετούς για τον ΠΑΟΚ»


Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στο instagram ένα video με τον σκύλο του να φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ και να ακούει συνθήματα και αποκάλυψε με σχόλιο πως ψάχνει δύο αετούς, έναν άσπρο και έναν μαύρο, για να πετάνε πάνω από την Τούμπα πριν από τα ματς. Τι είπε για Βιεϊρίνια και Ιβάν.


Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε video τον... ασπρόμαυρο σκύλο του στο σαλόνι του σπιτιού του να ακούει συνθήματα της ομάδας με τον Γιώργο Σαββίδη να σιγοτραγουδάει και να γράφει πως προετοιμάζει το τετράποδο για την Τούμπα.

Σε ένα από τα σχόλια που δέχθηκε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ήταν να κοιτάξει να πάρει αετός στα πρότυπα της Μπενφίκα και αποκάλυψε πως:

«Ηδη ψάχνουμε δύο αετούς. Εναν άσπρο και έναν μαύρο. Είναι δύσκολο να βρούμε, αλλά θα το κάνουμε σίγουρα»...

Επίσης, ένας φίλος του ΠΑΟΚ τον ρώτησε για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και απάντησε πως για να γίνει το μπαμ πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές, αφήνοντας αιχμές για την πρόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Για τον πατέρα του Ιβάν, ανέφερε: «Ο πατέρας μου είναι πολύ τρελός για τον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι νεότερος και δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Αυτός είναι μεγαλύτερος και μπορεί...»!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos