«Έχουμε έτοιμες τις μεταγραφές!»


Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε στην κάμερα του Novasports λίγο πριν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το 2016 κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του για την μάχη κόντρα στους Φαίακες, την πρόκριση στο Κύπελλο αλλά και το σχόλια του για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό: «Πήραμε την πρόκριση και τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο, όπως το περιμέναμε εξ αρχής. Βάλαμε πολλά γκολ στην Ελευσίνα κι αυτό είναι καλό. Παίξανε αρκετοί παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια και η τελική ολοκληρωμένη εικόνα είναι θετική» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα: «Έχω παρακολουθήσει την ομάδα και γνωρίζω την δυναμική της. Είναι κατά την άποψή μου μία από τις ομάδες που αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλούς παίκτες, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, γρήγορους, δυνατούς. Παίζουν πολύ πειθαρχημένα και είμαι βέβαιος ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι» .

Για την χρονιά που φεύγει: «Περιμένουμε να δώσουμε το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι και μετά θα μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για την πορεία που είχαμε τους τελευταίους τέσσερις-πέντε μήνες» . Για την περίοδο των μεταγραφών: «Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε γι αυτή εδώ και δύο-τρεις μήνες. Γνωρίζουμε τι παίκτες θέλουμε, ήδη έχουμε προχωρήσει. Νομίζω ότι από την 1η Ιανουαρίου, που θα ξεκινήσει επίσημα το μεταγραφικό παζάρι θα κινηθούμε γρήγορα και θα πάρουμε παίκτες για τις θέσεις που χρειαζόμαστε» .

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos