Μακ: «Οι διαιτητές… αποφασίζουν για τον Ολυμπιακό, άρα είναι δύσκολο να πάρει άλλη ομάδα τίτλο»



Την αποτίμηση του 2016 έκανε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ,Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος θυμήθηκε την αποβολή του στον περιβόητο, περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στο Κύπελλο.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Ρόμπερτ Μακ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ -και νυν της Ζενίτ- έκανε τον απολογισμό του 2016 μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας και θυμήθηκε την αποβολή του στον περιβόητο, περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στο Κύπελλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι διαιτητές είναι αυτοί που έχουν τον καθοριστικό ρόλο και αποφασίζουν για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και έτσι είναι πολύ δύσκολο άλλη ομάδα να πάρει έναν τίτλο».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ρόμπερτ Μακ στην προσωπική του ιστοσελίδα:

Για το πρώτο μισό του 2016, που ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ: «Πήγε πολύ καλά για μένα, με εξαίρεση το πασίγνωστο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που δεν είναι καλό να θυμάμαι, γιατί πήρα την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα μου. Μέσω των πλέι οφ βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν είναι απογοητευτικό που δεν πήρε τίτλο με τον ΠΑΟΚ:

«Η κατάκτηση τίτλων είναι κάθε σεζόν μεγάλος στόχος για τον ΠΑΟΚ. Αλλά οι διαιτητές είναι αυτοί που έχουν τον καθοριστικό ρόλο και αποφασίζουν για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και έτσι είναι πολύ δύσκολο άλλη ομάδα να πάρει έναν τίτλο».

Για τη μεταγραφή του στη Ζενίτ και αν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα σε ένα παγκοσμίου φήμης κλαμπ. Η αρχή είναι παντού δύσκολη και όλα για μένα ήταν καινούρια εδώ. Το περιβάλλον, οι συμπαίκτες, ο προπονητής, η διαφορετική νοοτροπία. Ευτυχώς προσαρμόστηκα γρήγορα. Όταν έφτασα εδώ, η Ζενίτ είχε αρχίσει ήδη προετοιμασία, έπρεπε να μάθω το σύστημα, αλλά με τον χρόνο κατάφερα να συνηθίσω. Η Αγία Πετρούπολη είναι μια πανέμορφη πόλη και είμαστε ικανοποιημένοι που ζούμε εδώ».

Για το πώς αξιολογεί για τον ίδιο το 2016:

«Γεννήθηκε ο γιος μου, ο Αλεξέι (σ.σ. δεύτερο παιδί στην οικογένεια). Στο Euro βρεθήκαμε στην τελική φάση, πετυχαίνοντας τον στόχο μας. Έκανα το μεγάλο βήμα με τη μεταγραφή μου στη Ζενίτ και κατάφερα να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι και στη συνέχεια θα πετύχω και θα ανέβω και άλλο ποδοσφαιρικά ολο ένα και ψηλότερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown