Απίθανη γκάφα του Μπρκιτς!


Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Λουντ και… απίθανη γκάφα του Μπρκιτς, πήρε το ντέρμπι στην παγωμένη Λεωφόρο με 1-0. Κάκιστο θέαμα και από τους δύο.


Κάκιστος ο αγώνας στη Λεωφόρο με πιο δίκαιο το 0-0. Ο Λουντ όμως βρήκε εστία από το πουθενά και έδωσε τρίποντο στην ομάδα του.

Μπαίνοντας οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, συνάντησαν μία… παγωμένη ατμόσφαιρα που δεν θύμιζε σε τίποτα ντέρμπι. Οι Θύρες 13-14 ήταν άδειες λόγω της αποχής των οργανωμένων του Παναθηναϊκού, ενώ και στο υπόλοιπο γήπεδο οι φίλαθλοι δεν ξεπερνούσαν τους 5.000. Έτσι λοιπόν, επικρατούσε η απόλυτη σιωπή, γεγονός που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και τις δύο ομάδες. Το θέαμα ήταν πολύ κακό και οι φάσεις στις δύο εστίες ελάχιστες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θέλησε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές και το μόνο που είχε ενδιαφέρον πριν από την σέντρα, ήταν η απόφασή του να ξεκινήσει με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας ξανά στον πάγκο τον Κλάους. Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μπρκιτς, στην άμυνα οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβτας και στα χαφ οι Κάνιας – Τσίμιροτ. Μπορστά τους ήταν ο Σάκχοφ σε σύστημα 4-2-3-1 και στα άκρα οι πολύ γρήγοροι Ροντρίγκεζ και Κάμπος.

Το μόνο που κρατάμε από το πρώτο ημίχρονο, ήταν η σουτάρα του Λέοβατς στο 17ολεπτό, την οποία έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος, αλλά και κάποιες… φιλότιμες προσπάθειες των Πρασίνων να βρουν τον Μπεργκ στην περιοχή του ΠΑΟΚ, είτε με μακρινές μπαλιές είτε από στημένα. Τη μόνη φορά πάντως που απείλησαν σοβαρά οι Πράσινοι, ήταν στο 33ο λεπτό, όταν ο Σουηδός πήρε την μπάλα και έφυγε στην πλάτη των στόπερ, όμως καθυστέρησε πολύ, με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Μπρκιτς. Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος του ημιχρόνου, χωρίς συγκινήσεις και φυσικά χωρίς γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos