Ο Ιβιτς ζητά εγρήγορση από όλους για την αντεπίθεση


Ο Σέρβος τεχνικός ζητά από τους παίκτες του Δικεφάλου να διατηρήσουν την ετοιμότητά τους σε όλα τα επίπεδα και να παραμείνουν προσηλωμένοι.

Σε λίγες ημέρες αρχίζει και πάλι το Πρωτάθλημα και η προσοχή όλων ανεξαιρέτως στον ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στην ουσιαστική προετοιμασία των παικτών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν τον Ιανουάριο.

Ο Βλάνταν Ιβιτς ζητά από τους παίκτες του Δικεφάλου να διατηρήσουν την ετοιμότητά τους σε όλα τα επίπεδα και να παραμείνουν προσηλωμένοι, καθώς είναι αναγκαίο να ξεκινήσει μία αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι καλό, αυτό φάνηκε από την προχθεσινή γιορτή στην οποία το κέφι όλων ανεξαιρέτως περίσσευε και η διάθεση ήταν στα ύψη.

Ουσιαστικά από αυτή την εκδήλωση και τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών, μπορεί να διαπιστώσει κανείς το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Ο Ιβιτς και χθες το απόγευμα στην Τούμπα, ζητούσε από τους παίκτες να ακολουθήσουν το πρόγραμμα στο ακέραιο, έδινε ειδικές εντολές για τον τρόπο ανάπτυξης στο οικογενειακό δίτερμα, ήταν πανταχού παρών. Ζητά εγρήγορση για την αντεπίθεση που είναι αναγκαίο να κάνει ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown