Γιατί ο Τζαβέλλας επέστρεψε στις προπονήσεις


Οι λόγοι που ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου. Γιατί δε συνέβη το ίδιο με Τζιόλη, Σκόνδρα.

Πολλά ερωτηματικά «γεννήθηκαν» χθες με την είδηση της επιστροφής του Τζαβέλλα στις προπονήσεις, γι’ αυτό και πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Η άδεια του Ελληνα αμυντικού έληξε και για να μην κινδυνεύσει ο ΠΑΟΚ να πληρώσει όλο το συμβόλαιο του, (ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ, εάν ο Τζαβέλλας καταγγείλει την σύμβασή του), του επέτρεψε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό θα ισχύει μέχρι να βρεθεί οριστική λύση που να ικανοποιεί τόσο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τον Δικέφαλο. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τζαβέλλας πρέπει να ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας (ίδιες ώρες, ίδιο μέρος, με παρουσία γυμναστή της ομάδας) για να είναι ο ΠΑΟΚ σωστός και τυπικός απέναντι του.

Οσοι αναρωτιούνται γιατί, για παράδειγμα, Τζιόλης και Σκόνδρας τους προηγούμενους μήνες ακολουθούσαν ξεχωριστό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους, η απάντηση είναι απλή. Αντίθετα με τον Τζαβέλλα, οι δύο προαναφερθέντες ήταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και η αποζημίωση ήταν συγκεκριμένη…

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown