Ο ΠΑΟΚ καλεί τον Τζαβέλλα να επιστρέψει στις προπονήσεις!



Απροσδόκητη εξέλιξη με τον Γιώργο Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας αμυντικός αποφασίστηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις του «δικέφαλου του βορρά», ωστόσο το μέλλον του στην ομάδα θεωρείται δυσοίωνο!

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ μεταξύ ΠΑΟΚ και Γιώργου Τζαβέλλα. Οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» κάλεσαν τον Έλληνα αμυντικό να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα η «χρυσή» τομή ώστε να μπει ένα τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών!

Ο Τζαβέλλας βρίσκεται εδώ και ένα μήνα εκτός ομάδας, μετά τις τρομερές καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς για «στήσιμο παικτών της ομάδας» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας στόπερ να μείνει τόσο καιρό εκτός προπονήσεων (ούτε να του ανανεώνεται συνεχώς η άδεια) καθώς μετά θα υπάρχει και ο κίνδυνος καταγγελίας από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ κάλεσε τον Γιώργο Τζαβέλλα να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας και μένει να φανεί εάν αυτό θα συμβεί αλλά και ποια θα είναι η σχέση του με τον Βλάνταν Ίβιτς!

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown