«Καρφί» Ίβιτς για Τζαβέλλα: «Το κλίμα τώρα είναι πολύ καλό»


Τη διαβεβαίωση πως το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είναι άριστο έδωσε ο Βλ. Ίβιτς προσθέτοντας πως «… όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος στους ‘32’ δεν θα αφήσω κανέναν να πιστέψει πως δεν έχουμε τύχη’».

Πολύ σημαντική για την ηρεμία της ομάδας χαρακτήρισε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League ο Βλάνταν Ίβιτς. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως τώρα (τονίζοντας με νόημα τη συγκεκριμένη λέξη) δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ σε μία άλλη τοποθέτησή του που μπορεί να εκληφθεί ως «καρφί» για τον Γιώργο Τζαβέλλα είπε πως όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος στους «32» δεν θα επιτρέψει στους παίκτες του να πιστέψουν πως είναι χαμένοι από χέρι.

Αναλυτικά, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για:

-τη σημασία της πρόκρισης στους «32»: «Για μας σημαίνει πολλά πράγματα η πρόκριση. Πετύχαμε τον έναν στόχο. Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο δρόμος. Μέχρι πριν δύο αγωνιστικές ήμασταν πάρα πολύ μακριά από την πρόκριση, αλλά ευτυχώς διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Καραμπάγκ και περάσαμε. Ίσως να μη μας αρκούσε η νίκη σήμερα, αλλά νομίζω πως την αξίζαμε».

-το πώς εξηγεί τις μεταπτώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Η απόδοση της ομάδας στα περισσότερα ματς ήταν καλή. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος δεν παίξαμε καλά, δεν ήταν καλό όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία. Στα προηγούμενα ματς, σχεδόν σε όλα, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στο ματς με τον Ατρόμητο είχαμε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Προσπαθούμε από εδώ και πέρα να παίζουμε ποδόσφαιρο για τα αποτελέσματα, που είναι και το πιο σημαντικό. Μπορείς να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, να κάνεις ευκαιρίες, αλλά αν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία».

-το τι συνέβη μετά τον αγώνα της Κυριακής: «Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω. Εγώ τους καταλαβαίνω. Η θέση μας στο πρωτάθλημα είναι ντροπή για όλους μας. Θεωρώ πως δεν αξίζουμε να είμαστε εκεί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μας αντιλαμβάνονται την κατάσταση, αλλά σήμερα έδωσαν το 100%, αντέδρασαν καλά και κερδίσαμε. Εύχομαι από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα να αντιδράσουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση στο πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

-το αν η νίκη αυτή θα φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια: «Τα αποδυτήρια τώρα είναι πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες μεταξύ τους είναι πολύ καλά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σας το λέω, είμαι προπονητής και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Τα αποδυτήρια είναι πολύ ήρεμα και πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό δεν έχει σχέση με τις 4-5 μέρες που είμαστε όλοι μαζί».

-τη συνέχεια για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Η θέση μας στο πρωτάθλημα δεν είναι φυσιολογική, αλλά είμαστε εκεί. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Από εδώ και πέρα μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Πρέπει να παίζουμε για το αποτέλεσμα. Η νίκη αυτή και η πρόκριση θα μας δώσει ηρεμία».

-το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο Europa League: «Εμείς από εδώ και πέρα έχουμε σοβαρή δουλειά στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μέχρι το επόμενο ματς της Ευρώπης έχουμε χρόνο. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, πρέπει να πιστεύουμε στην πρόκριση. Δεν αφήνω σε κανέναν να μην έχει πίστη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

-τους δανεικούς που έχει ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θα ξανακοιτάξουμε το θέμα. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που παρακολουθούν τους δανεικούς μας. Έχω πληροφορίες, θα καθίσουμε τώρα να δούμε τι θα κάνουμε. Κάποιοι παίκτες μπορεί να γυρίσουν, άλλοι μπορεί να συνεχίσουν δανεικοί και μπορεί να αποκτήσουμε άλλους παίκτες».

-τον Κάτσε και τον Χατζηισαΐα: «Γνωρίζω τι απόδοση έχουν οι παίκτες που δεν είναι μαζί μας. Όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος θα κάνουμε το σχεδιασμό για το νέο χρόνο».

sport-fm

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos