Μάτος: «Το σημαντικότερο είναι η νίκη, όχι τα γκολ»


Ο Λέο Μάτος που ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά μίλησε για τα γκολ του, την αυριανή κλήρωση για το Europa League, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός:

Για την πρόκριση στην Ευρώπη και τη σημερινή νίκη: «Από τεχνικής άποψης, τα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας ήταν τα ίδια με τα προηγούμενα. Αυτό που πιστεύω πως άλλαξε, ήταν σε άποψη διάρκειας και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο. Στα προηγούμενα παιχνίδια, χάναμε την επιθετικότητα και τη συγκέντρωση, σε αυτά τα δύο, είχαμε πολύ μεγάλη ένταση ως το τέλος. Σίγουρα θα υπάρχουν παιχνίδια που θα χάσεις, που θα είσαι ισόπαλος, αλλά όταν παίζεις έτσι, μειώνεις τις πιθανότητες να γίνει αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για αυτή την ένταση και τη διάρκεια».

Για το αν έχει ξαναβάλει δύο γκολ στην καριέρα του: «Έχει συμβεί όταν αγωνιζόμουν στην Ουκρανία. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχα παίξει σαν δεξί εξτρέμ. Δεν είναι το ίδιο τώρα, γιατί παίζω πιο πίσω. Το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα».

Για τη δήλωση του για πορεία στην Ευρώπη και την αυριανή κλήρωση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ: «Έχω μια εμπειρία σε αυτό το θεσμό και μπορώ να σας πω ότι δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Μπορεί να κληρωθείς με ένα δυνατό αντίπαλο και να πάρεις την πρόκριση, μπορεί να κληρωθείς με έναν πιο αδύναμο και να αποκλειστείς. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θα το δούμε από τη Δευτέρα και μετά».

Για το τι κρατάει και τι θέλει να ξεχάσει σε αυτό το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ: «Αυτό που θα ήθελα να κρατήσω από τους έξι μήνες εδώ, είναι ότι σαν ομάδα είχαμε πολλούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούμε. Ίσως είναι ένας λόγος για σκαμπανεβάσματα. Ίσως τώρα που υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα και μπορούμε να έχουμε διάρκεια. Αυτό που θέλω να ξεχάσω είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δε μου έχει συμβεί ξανά να χάνεις έτσι, από 3-1 σε 3-4. Ήρθε πολύ κακή κριτική στη συνέχεια… Ήταν μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα, περίεργη για όλους μας και σίγουρα είναι αυτό που θέλω να ξεχάσω από αυτή τη χρονιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos