Ίβιτς: «Δεν μας αξίζει η θέση που έχουμε στο πρωτάθλημα»


Συγχαρητήρια για τη διάθεση των παικτών του στην ευρεία νίκη επί του Πανελευσινιακού μοίρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, τονίζοντας ότι δεν αξίζει στην ομάδα η θέση της στο πρωτάθλημα.

Σαφώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Πανελευσινιακό εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, αφού τους βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις, ενώ ερωτηθείς για το πρωτάθλημα επανέλαβε ότι η θέση της ομάδας αδικεί την πραγματική της εικόνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σημερινή νίκη: «Όταν κερδίζεις με ένα τέτοιο σκορ σημαίνει ότι η ομάδα δούλεψε καλά ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε καλή προσπάθεια, είχαμε την κατοχή, κάναμε ευκαιρίες, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε γρήγορα το γκολ και μετά όλα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Βάλαμε το ένα γκολ μετά το άλλο και κερδίσαμε με μεγάλο σκορ».

Για το δείκτη του σκορ: «Σίγουρα κυνηγήσαμε όσα περισσότερα γκολ γινόταν, γιατί μας ενδιέφερε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Ήταν στόχος μας αυτό, το καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες».

Για τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα: «Πόντους οι παίκτες παίρνουν κάθε μέρα, τους βλέπω στην προπόνηση, βλέπω πόσο δουλεύουν, τι διάθεση έχουν. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής να μπουν γρήγορα στο παιχνίδι, ήθελαν λίγο χρόνο. Χρειάζονται ρυθμό και δεν είναι εύκολο στα πρώτα λεπτά να τον αποκτήσουν. Πιστεύω ότι στο ξεκίνημα δεν έδειξαν αυτό που μπορούν, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγάλο σκορ και για μία ακόμη φορά θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας δύσκολος αντίπαλος, μία οργανωμένη ομάδα. Έχει πάρει κάποια καλά αποτελέσματα κόντρα σε άλλες ομάδες και εντός και εκτός. Ξέρουμε πως παίζουν, δεν θα έχουμε εύκολο έργο και προετοιμαζόμαστε από σήμερα για αυτό το παιχνίδι».

Για την πρόκριση τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο Europa League: «Στο Κύπελλο ήταν αυτονόητο ότι έπρεπε να τερματίσουμε πρώτοι, θα ήταν αποτυχία αν δεν το κάναμε. Όσον αφορά στο Europa League, ήταν στους στόχους μας να περάσουμε από τον όμιλο, το καταφέραμε, μπήκαμε στους "32", γνωρίζουμε τον αντίπαλο και από εδώ και πέρα θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε μείνει πίσω, μας πληγώνει αυτή η θέση. Έχω ξαναπεί, ότι δεν μας αξίζει η θέση που δείχνει η βαθμολογία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όσο και να παίζεις, μετράει το αποτέλεσμα και εμείς από εδώ και πέρα θέλουμε νίκες».

Για τη χρησιμοποίηση του Βελλίδη: «Ο Βελλίδης είναι ένας από τους τερματοφύλακες μας. Σήμερα ήρθε η ώρα να τον δοκιμάσουμε, να του δώσουμε την ευκαιρία. Δουλεύει πολύ σκληρά, είναι επαγγελματίας και ήρθε το παιχνίδι που θέλαμε να τον δούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos