«Δένει» τον Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ


Σε επαφή με τον Γκάρι Ροντρίγκες ώστε να γίνει επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και εκτιμάται ότι το προσεχές διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Γκάρι Ροντρίγκες ώστε να γίνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης είναι χαρούμενος στον «δικέφαλο του Βορρά», που από την πλευρά του δείχνει πολύ ικανοποιημένος με την παρουσία του 26χρονου εξτρέμ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 και είναι μια από τις καλύτερες προσθήκες των τελευταίων ετών. Μάλιστα, σε αρκετά ματς της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς υπάρχουν σκάουτερ που έχουν στραμμένο το βλέμμα τους πάνω στον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Όπως αναφέρεται στη «Metrosport», ο Λούμπος Μίχελ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του παίκτη, καθώς στην πρώτη επαφή που έγινε συμφωνήθηκε να συζητήσουν ξανά προσεχώς οι δύο πλευρές και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2018 και αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως και η ρήτρα που υπάρχει είναι μεγαλύτερη των 5,5 εκατ. ευρώ.

sport-fm

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos