Μυαλό μόνο για Τούμπα στον ΠΑΟΚ


Η δημοσιοποίηση των σχεδίων γνωστής εταιρείας για την ανακαίνιση του γηπέδου του ΠΑΟΚ, αποκαλύπτουν τις αποφάσεις που έχει πάρει ο Ιβάν Σαββίδης για το "καυτό" θέμα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μιλήσει και με άλλη εταιρεία.


Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ "ενοχλήθηκαν" με την κίνηση της εταιρείας AETER architects να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη νέα Τούμπα όπως την σχεδίασαν για λογαριασμό του "Δικεφάλου". Γι’ αυτό και χθες το πρωί όταν το θέμα πήρε έκταση, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών για να "κατέβει" η σχετική ανάρτηση από το σάιτ της εταιερίας.

Αυτό εξηγεί και γιατί ο επικεφαλής της εταιρείας, Χάρρυ Μπουγαδέλλης, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Sport24.gr, αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία για την πρόταση που ετοίμασε παραπέμποντας μόνο στις πληροφορίες που δίνει ο επίσημος ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση αποκαλύπτει ξεκάθαρα πώς κινείται πλέον ο Ιβάν Σαββίδης στο θέμα του νέου γηπέδου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει εγκαταλείψει τις σκέψεις για οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση (Καρατάσου ή Πυλαία-Θέρμη) που είχαν απασχολήσει παλιότερα και έχει εστιάσει μόνο στη λύση της Τούμπας.

Μίλησε και με άλλη εταιρεία

Η πληροφορία που έρχεται να προστεθεί σήμερα στο ρεπορτάζ και μεταφέρει το Sport24.grείναι ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν μιλήσει και με άλλη εταιρεία για την ανακαίνιση ή κατασκευή γηπέδου στην Τούμπα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να βιάζεται, πάντως, να βιάζεται για να προχωρήσει σε υλοποίηση ενός συγκεκριμένου project από αυτά που του έχουν προταθεί. Θέλει να ξεκαθαρίσει ορισμένες τελευταίες παραμέτρους γύρω από το θέμα, με σημαντικότερη το ενδεχόμενο να βρεθούν αρχαιολογικά ευρήματα και να εμπλακεί η αρχαιολογική υπηρεσία.

"Μπορεί να σκάψουμε στην Τούμπα και να βρούμε το άλογο του Μεγάλου Αλεξάνδρου", είχε πει, θυμίζουμε, στο πρώτο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο οποίο συμμετείχε ως πρόεδρος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε παρουσίαση που είχε κάνει ο ίδιος το 2013 για τα σχέδια επένδυσής του στον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια, είχε τονίσει ότι προτίθεται να κάνει ένα γήπεδο χωρητικότητας περίπου 35.000 θεατών με κόστος που θα άγγιζε τα 40 εκατ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos