ΒΟΜΒΑ με... σεντονάτο άσο ρίχνει ο ΠΑΟΚ! (BINTEO)


Ποιον παιχταρά που έλαμψε στο φετινό Champions League (2 γκολ στους ομίλους) "ψήνει" ο Ιβάν για τον Δικέφαλο!


Ο λόγος για τον Σαρντάρ Αζμούν της Ροστόφ!

Όπως γράφει το "Goal", το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 21χρονο Ιρανό φορ είναι υπαρκτό και έρχεται όμως στην καλύτερη περίοδο του ποδοσφαιριστή.

Ο Αζμούν με τη Ροστόφ πραγματοποίησε τις πρώτες του εμφανίσεις στο Champions League και μάλιστα σκόραρε και δύο γκολ στους αγώνες των ομίλων με αντιπάλους την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπάγερν, έχοντας ήδη και άλλα δύο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με αντιπάλους την Αντερλεχτ και τον Αγιαξ.

Οι εμφανίσεις του Ιρανού όπως είναι λογικό έχουν εκτοξεύσει την αγοραστική του αξία στα ύψη και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, κάνοντας τη θέληση του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη ρώσικη ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2018, με τη Ροστόφ να καταβάλει το καλοκαίρι 2εκ. ευρώ στη Ρούμπιν Καζάν, απ' όπου τον είχε πάρει ως δανεικό για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αζμούν είναι πολύ δύσκολα για τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει όμως μια σημαντική παράμετρος που είναι η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη που έχει προσφέρει οικονομικά τα προηγούμενα χρόνια στη Ροστόφ, όταν η ρωσική ομάδα αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα ακόμη και για την επιβίωσή της...

Για να δούμε...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos