Πάνω από 7 παίκτες του ΠΑΟΚ λένε αντίο! Φήμη και για αποχώρηση-βόμβα!


Τρελή σκούπα έρχεται στην Τούμπα! Τελειώνουν άμεσα ένα κάρο παίκτες! Ποιοι σπάνε συμβόλαια, ποιοι πάνε δανεικοί και ποιοι βασικοί πουλιούνται; Aποκάλυψη SportDog!


Κάθε δράση, φέρνει και αντίδραση. Νόμος. Έτσι, σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, εκτός από τις …αφίξεις σε κάθε μεταγραφική περίοδο, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις.

Έως σήμερα, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια μεταγραφή του ΠΑΟΚ, εκτός από την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα από την… απομόνωση και την επιστροφή του Κάτσε στις προπονήσεις, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως ο 23χρονος Αλβανός μέσος θα παραμείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ ο Λούμπος Μίχελ «χτενίζει» εδώ και καιρό την αγορά για έναν επιθετικό και έναν επιτελικό μέσο.

Εάν μετρήσει κανείς τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Κάτσε φτάνουν τους 33! Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Ο Sportdog έχει την απάντηση…

Οι τρεις πρώτοι, είναι γνωστοί. Είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Γιάννης Σκόνδρας, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να «ξεφορτωθεί» τα συμβόλαιά τους. Η περίπτωση του Τζαβέλλα δεν είναι εύκολη και ακόμα δεν έχουν υπάρξει ουσιαστικές εξελίξεις, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει σίγουρα πως Τζιόλης και Σκόνδρας θα διαβούν την πόρτα της εξόδου ή θα προτιμήσουν να παραμείνουν στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι όποτε και λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Αντιθέτως, θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η αποχώρηση του Μάμε Τιάμ, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να διακόψει τον δανεισμό του από τη Γιουβέντους. Στην Τούμπα αναγνωρίζουν πως ο Σενεγαλέζος δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, όμως δεν έχει ικανοποιήσει καθόλου με την προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο. Τα νούμερά του, μιλάνε από μόνα τους. Οχτώ συμμετοχές, δύο ως βασικός και έξι ως αλλαγή, κανένα γκολ, καμία ασίστ!

Με την επιστροφή του Χατζηισαΐα, ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει πέντε στόπερ από τις 27 Δεκεμβρίου, όταν δηλαδή ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις. Αυτοί είναι οι Βαρέλα,Κρέσπο, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας και Πούγγουρας, με πρόθεση του ΠΑΟΚ να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο δανεισμός του Πούγγουρα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Έως τώρα, ο 21χρονος στόπερ που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βέροια, έχει αγωνιστεί μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, ως αλλαγή για 27 λεπτά.

Δανεικός όμως πρόκειται να δοθεί και ο Νίκος Κοροβέσης, με προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή να είναι το εξωτερικό, χωρίς να αποκλείεται και η πώλησή του. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα σε πολλές ομάδες της Ευρώπης, με την πολωνική Λεχ Πόζναν να είναι μία από αυτές που μελετούν την απόκτησή του.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν επίσης να δώσουν δανεικούς δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και τον Τάσο Δημητριάδη, κάτι που δεν συνέβη το καλοκαίρι. Οι δύο παίκτες παρέμειναν στην Τούμπα παρότι γνώριζαν πως δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά ο Δεληγιαννίδης έχει αγωνιστεί μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό και ο Δημητριάδης σε κανένα.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγαν… όχι εάν εμφανιζόταν κάποια πρόταση για τονΜάρκο Βελλίδη παρότι ο Βλάνταν Ίβιτς εκτιμά τον επαγγελματισμό του Καστοριανού τερματοφύλακα, όμως η παρουσία των Γλύκου και Μπρκιτς δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Βελλίδη εάν θέλει να επιστρέψει και πάλι στη δράση. Από το καλοκαίρι έως τώρα, έχει αγωνιστεί μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί και κάποια αποχώρηση… έκπληξη. Θα είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ που τον «γλυκοκοιτάζει» η Σασουόλο όπως έγραψαν και χθες στη Βοσνία; Θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας που με μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκο μπορεί εύκολα να αγωνιστεί στη Γερμανία, όπως για παράδειγμα στη Ζανκτ Πάουλι του Έβαλντ Λίνεν που έχει δείξει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει ως δανεικό; Θα είναι κάποιος άλλος;

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos