Βόμβα: Λείπουν 20 εκατ. ευρώ από το ταμείο της ΕΠΟ!


Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει οι άνθρωποι της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς στο ταμείο της Ομοσπονδίας εντοπίζεται «τρύπα» τουλάχιστον 15.5 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να υπολογίζεται η υπόθεση του Travel Plan

Οπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, σοκαρισμένοι οι ιθύνοντες της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ανακάλυψαν ότι από τα ταμεία της Ομοσπονδίας φαίνεται να λείπουν τουλάχιστον 15.5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς μάλιστα να υπολογίζεται το πρόσφατο σκάνδαλο με την υπόθεση της εταιρίας Euro Star (Travel Plan)!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το ποσό αυτ (3.4 εκατομμύρια ευρώ) πρέπει να υπολογιστεί και ένα ακόμη της τάξης των 2.7 εκατομμυρίων ευρώ, ως ανταποδοτική διαφήμιση από το Travel Plan προς την ΕΠΟ, κάτι το οποίο ανεβάζει το σύνολο σε πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ (με σοβαρή πιθανότητα να είναι ακόμα μεγαλύτερο), κάτι που αναμένεται να γίνει επισήμως γνωστό μόλις ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος τον Ιανουάριο.

Ένα ακόμα σημείο άξιο αναφοράς και... εντυπωσιασμού, το οποίο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους ανθρώπους της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, είναι ότι οι οικονομικές υπηρεσίες της ΕΠΟ (επί προηγούμενης διοίκησης) έχουν κάνει ταμειακή διευκόλυνση σε εταιρία... γνωστών τους, ύψους άνω των 50.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει κανένα παραστατικό ή να έχει αναφερθεί στα σχετικά βιβλία!

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δραματικά αν υπολογίσει κανείς ότι μόνο φέτος η ΕΠΟ είχε έσοδα της τάξης των 25 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό μάλιστα μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Συνολικά, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει εισπράξει τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία δωδεκαετία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ύπαρξη αυτής της «τρύπας» 20 εκατομμυρίων στο ταμείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos