«Τρελάθηκε» η UEFA με ΠΑΟΚ!


Η UEFA βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη «που αποτελεί το πολιτιστικό κέντρο της Ελλάδας κι αυτός ο χαρακτηρισμός δεν είναι πουθενά πιο αληθινός από το γήπεδο της Τούμπας” κι ετοίμασε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς και του Στέφανου Αθανασιάδη.

Ο προπονητής κι ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εκπροσώπησαν το σύλλογο στο UEL TV Show που θα προβληθεί πριν από την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης σ’ όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο Europa League.

Η UEFA στάθηκε στην ξεχωριστή κουλτούρα της Τούμπας με τον Κλάους να περιγράφει το συναίσθημα να γίνεσαι από ball boy, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ίβιτς να δηλώνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα σε ό,τι αφορά στην πρόκριση.

Άποψη με την οποία συμφωνεί και το ίδιο το UEL TV Show που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι πιθανότητες μπορεί να είναι εναντίον του, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει πάρει σημαντικούς βαθμούς εκτός έδρας κόντρα σε Ντόρτμουντ, Τότεναμ και την ίδια την Φιορεντίνα πριν δύο σεζόν».

Δείτε το εντυπωσιακό video εδώ

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos