Απίστευτη αυτοκτονία!


Έγκλημα Κάνιας και τιμωρία του ΠΑΟΚ! Ο Ατρόμητος με... μπάζερ μπίτερ του Τόνσο στο 93' έκανε την ανατροπή της χρονιάς. Από 3-1 στο 74', κέρδισε 3-4 τον αυτόχειρα δικέφαλο και η διαφορά με τους ανταγωνιστές του άνοιξε αντί να μειωθεί!

Ο... ισοπεδωτικός ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου, αν και προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 επί του Ατρομήτου, τελικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, με τον Ατρόμητο να φέρνει... Τούμπα το παιχνίδι και να κερδίζει με 3-4, πετυχαίνοντας τρία γκολ, μέσα σε διάστημα 16'.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή του Χοσέ Κάνιας, στο 72' φάση από την οποία προήλθε αρχικά και η μείωση του σκορ σε 3-2 για τους Περιστεριώτες.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος (13’ Μπρκιτς), Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (69' Σάκχοφ), Κάμπος, Ροντρίγκες (46’ Μυστακίδης), Κουλούρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κυβρακίδης, Μπάγκα, Ουμπίδες, Λημνιός (82' Παπαδόπουλος), Τόνσο, Ζησόπουλος (50 Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, έκανε ωστόσο τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του συγκριτικά με το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, με τους Γλύκο, Τζαβέλλα και Πέλκα να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos