Σοκ στα αποδυτήρια! "Πήγαινε στον πρόεδρο, να σου λύσει το συμβόλαιο"!


Φοβερές ατάκες από τον προπονητή, στην προσπάθεια να μάζεψει τα λουριά πριν να είναι πολύ αργά.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Βλάνταν Ίβιτς μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του πριν την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να τους… ξυπνήσει! «Όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου ή δεν του αρέσουν οι επιλογές μου, μπορεί να πάει στον πρόεδρο και να του ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του.

Δεν πρόκειται από εδώ και στο εξής να ανεχθώ εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην Καραμπάγκ» ήταν μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο Σέρβος τεχνικός, που η αλήθεια είναι πως δέχεται μεγάλη κριτική το τελευταίο διάστημα για τη διαχείριση του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

«Ξέρετε γιατί σας αποδοκίμασε ο κόσμος την Πέμπτη; Γιατί δεν δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό. Εάν το κάνατε, δεν θα σας αποδοκίμαζε παρά το ότι χάσαμε, όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Περιμένω από εσάς να δείξετε με τον Πανιώνιο τις δυνατότητές σας και να φτάσουμε στη νίκη. Είμαι σίγουρος πως έχετε τις δυνατότητες και πως εξαρτάται από εμάς» συμπλήρωσε ο Ίβιτς, που γνωρίζει πως η κατάσταση για τον ίδιο και την ομάδα θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη εάν σήμερα δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos