Ανοίγει ο "φάκελος Κάτσε" στον ΠΑΟΚ


Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Έργκις Κάτσε στον ΠΑΟΚ, αφού δεν υπολογίζεται τελευταία από την Βικτορια Πλζεν που αγωνίζεται ως δανεικός. Ποιες οι σκέψεις του Ίβιτς για τον Αλβανό ποδοσφαιριστή.

Ο 23χρονος Αλβανός αμυντικός μέσος το καλοκαίρι έπεσε σε δυσμένεια στον ΠΑΟΚ λόγω του μάνατζερ του που δεν είχε καλές σχέσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου και δόθηκε δανεικός στην τσέχικη Βικτόρια Πλζεν. Εκεί ξεκίνησε καλά και αγωνίζοταν βασικός μετρώντας συνολικά 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταία όμως δεν υπολογίζεται από τους Τσέχους, βρισκόμενος μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Στα 23 του όμως και ως μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του, είναι λογικό να θ'έλει να αγωνίζεται. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να... σπάσει τον δανεισμό του και να ζητήσει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Μίχελ και Ίβιτς είναι ενήμεροι για την κατάσταση και είναι πιθανό ο Σέρβος τεχνικός να ρίξει "νερό στο κρασί του" και να τον ενεργοποιήσει ξανά από το νέο έτος για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο άξονας του ΠΑΟΚ παρουσιάζει λειψανδρία στα αμυντικά χαφ, καθώς μετά τον παροπλισμό του Τζιόλη, μοναδικοί ιγυείς παίκτες που πάζουν την θέση "6" είναι οι Κάνιας (κυρίως) και Τσίμιροτ.

Αν τελικά επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα είναι μια... νέα μεταγραφή. Είναι παίκτης γνωστών δυνατοτήτων που θα δώσει σκληράδα και τρεξίματα στην μεσαία γραμμή του "Δικεφάλου του Βορρά".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos