«Έρχονται» δύο παικταράδες!


Το... θέμα με τον Κλάους είναι πολύ εύκολο να λυθεί τελικά για τον ΠΑΟΚ, αν ο Σέρβος προπονητής δει με άλλη οπτική τα πράγματα. Διαβάστε στο SportDog!

Έως τώρα, βρίσκονται στη σκιά άλλων συμπαικτών τους. Κάθε φορά που αγωνίζονται όμως, στέλνουν το μήνυμα στον Βλάνταν Ίβιτς πως δικαιούνται ενός περισσότερου ενεργού ρόλου στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τους Φακούντο Περέιρα και Δημήτρη Πέλκα, που και στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ στις Σέρρες, έδειξαν ικανοί να λύσουν το μεγάλο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Και ο Αργεντινός επιθετικός και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρήκαν δίχτυα εις βάρος του Πανσερραϊκού και μάλιστα με ωραίο τρόπο, με τον Περέιρα να έχει βρεθεί μόλις τέσσερις φορές φέτος στη βασική ενδεκάδα και τον Πέλκα μόλις μία.

Αντίθετα, ο Αθανασιάδης έχει αγωνιστεί έντεκα φορές βασικός και Μπίσεσβαρ έξι, χωρίς να έχουν προσφέρει έως τώρα τα αναμενόμενα. Οι Περέιρα και Πέλκας πάντως, εξέφρασαν πρόσφατα με… ευγενικό τρόπο την ενόχλησή τους για το ότι δεν αγωνίζονται αρκετά.

"Προσπαθώ να δουλεύω, να γίνομαι καλύτερος και περιμένω την ευκαιρία μου. Όλα κι όλα βέβαια, τρία παιχνίδια έπαιξα φέτος» είπε ο Πέλκας κατά τη διάρκεια της τελευταίας media day, «με το χέρι στη καρδιά, ναι με πείραξε που δεν έπαιξα με τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι, δεν υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να παίξει σε τέτοια ματς. Πράγματι θα ήθελα να είμαι στην ενδεκάδα και να βοηθήσω» είπε ο Περέιρα.

Και οι δύο πάντως, στις ίδιες συνεντεύξεις τους, τόνισαν πως «το έργο του Ίβιτς δεν είναι εύκολο αφού στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές» όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι ευχαριστημένοι…

sportdog

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos