Γιατί εξοργίστηκε με Κλάους ο Ιβάν Σαββίδης

Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του Ιβάν Σαββίδη ώστε να βάλει πωλητήριο στον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να θέσει προς πώληση τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Βέβαια, υπήρχε πάντα η πιθανότητα της πώλησης του ποδοσφαιριστή, αλλά ως θέμα είχε πάει στην άκρη το τελευταίο διάστημα. Στο μεταξύ, το ντεφορμάρισμα του Αθανασιάδη συνεχιζόταν, όπως και η αφλογιστία του εντός συνόρων, καθώς δεν έχει σκοράρει ακόμη στο πρωτάθλημα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον Ιβάν Σαββίδη ήταν το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

Μετά την παρουσία του Κλάους ως αλλαγή στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε και σε συνδυασμό με την ήττα της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας, επικοινώνησε (χρονικά, πιθανόν την επόμενη μέρα) με τον Λούμπος Μίχελ και του μετέφερε τον εκνευρισμό του -σε έντονο ύφος- για την παρουσία του 27χρονου φορ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής ήταν αυτός που εισέπραξε το ξέσπασμα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ και αυτή η επικοινωνία ήταν ουσιαστικά η απαρχή για να αρχίσει ο μηχανισμός της ΠΑΕ την έρευνα για προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν για πώληση του Αθανασιάδη. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει τον αρχηγό της ομάδας που όμως είναι σε πολύ δύσκολη θέση και φυσικά σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση (από την ώρα που ο Σαββίδης ομολόγησε δημόσια ότι έκανε λάθος που δεν τον πούλησε) και αυτό φαίνεται εντός γηπέδου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown